Yritys

Lamtekno Oy on visuaalisten merkintälaitteiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Suurkuvatulostimet, kaiverruskoneet, tarraleikkurit, laserkaiverruskoneet ja niihin liittyvät materiaalit ja apulaitteet muodostavat rungon yrityksellemme.

Tärkeimmät edustamamme merkit ovat Epilog, Epson, Roland ja 3M.

Maahantuomme materiaaleja ja koneita yli viideltäkymmeneltä valmistajalta kaikkialta maailmasta. Suurimmat kauppakumppanimme löytyvät Euroopasta, Yhdysvalloista ja Japanista.

Otimme alallamme ensimmäisenä käyttöön verkkokaupan. Verkkokaupassamme on noin 3000 nimikettä.

Lamtekno Oy on vuodesta 2003 lähtien toimittanut noin 150-200 tuotantokonetta vuosittain asiakkailleen Suomeen, Baltian maihin, Ruotsiin ja Venäjälle.

Asiakkaita meillä on yhden hengen yrityksistä kansainvälisiin monialakonserneihin. Aalto-yliopisto, Kone, Helsingin kaupunki, Ikea, Microsoft, Nokia, Suunto, Valio, Volvo, VTT, maailman suurin internet-hakupalveluita tarjoava yritys, sekä parituhatta pienempää yritystä ja yhteisöä.

Oma huoltomme pitää koneet pyörimässä myös laitteiden vanhetessa.

Pyrimme kaikessa toiminnassamme ottamaan huomioon kestävän kehityksen ja kierrätämme esim. pakkausmateriaalit. Täysin paperittomaan laskutukseen siirryimme vuoden 2014 lopussa.

Yritys kuuluu luottoluokitukseltaan korkeimpaan AAA-luokkaan.

Myymälä-, varasto- ja esittelytilamme sijaitsevat Helsingissä osoitteessa Itälahdenkatu 23 A.

tech
AAA-luokitus3MRolandEpsonEpilogEpilog