Tilausohjeet

Tuoteryhmät löytyvät sivun vasemmasta reunasta. Tuoteryhmän nimeä klikkaamalla aukeaa kyseinen tuoteryhmä esim. "Tarraleikkurit". Tuoteryhmällä saattaa olla alaryhmiä, kuten "Leikkaavat tarraleikkurit" tai "Tulostavat ja leikkaavat". Mikäli tuotteella näkyy kaksi hintaa, viivalla ylivedetty hinta on normaali edullinen hintamme ja toinen vieläkin edullisempi tarjoushintamme, jolla tuotteen nyt saa. Kaikki hinnat ovat arvonlisävero 0%.

Tarrat, kalvot osastossa voidaan ostaa tuotteita metreittäin. Jos tuotetta halutaan esim. 10 metriä syötetään ruutuun 10 ja Paina "Lisää koriin" -nappia. Siirtymällä tuotteesta toiseen kerätään tuotteita ostoskoriin. (Lähes kaikki kalvot ovat tehtaalta tullessaan 1220 mm leveitä. Jos tilaus tehdään leveys 610 mm, leikataan tuote meillä puoliksi. Eli esim. 5 m tilaus 610 mm leveydellä aiheuttaa sen että saatte kaksi pituutta a´2,5 m. tämä on huomioitava jos tarvitsette yhtäjaksoisen katkeamattoman kalvon tietylle pituudelle).
Metrimyynnissä ja poikkeustapauksissa myös täysissä rullissa, tuotteessa voi olla jatkos ja silloin kalvo tulee kahdessa osassa. Tässäkin tapauksessa jos tarve on yhtäjaksoiselle katkeamattomalle kalvolle tulee siitä erikseen mainita tilauksen yhteydessä.

Leikkauspalvelut

Sahaus tarkkuus on +-1 mm. Asiakkaan omiin mittoihin sahattaessa laskutetaan aina vähintään koko levy. Ylimääräiset palat toimitetaan mittoihin sahattujen mukana. Tarrat ja kalvot osastossa leikkaustarkkuus on +-3 mm leveys suunnassa. Pituus suunnassa leikkaustarkkuus on +-1% ja/tai alkaen +-3 cm.

Valitse maksutapa

Näet tilauksen kokonaishinnan toimituskuluineen ja arvonlisäveroineen. Täytä tilauslomake, tarkista tilauksen tiedot ja lähetä tilaus. Seuraa ohjeita ja siirry maksuun. Voit valita ennakkolaskun, laskun tai maksetaan noudettaessa. Tämän jälkeen saat heti tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Voit seurata tilauksen kulkua valitsemalla sivun yläreunasta "Kirjaudu sisään". Käyttäjätunnus ja salasana on lähetetty sinulle sähköpostitse.

Yksityishenkilöille tai pienyrityksille joilla ei ole tilihistoriaa Lamtekno Oy:n kanssa emme lähetä tuotteita automaattisesti "laskulla". Nopeimmin tuote lähtee jos valitaan ennakkolasku ja maksetaan sähköpostiin tuleva ennakkolasku saman tien verkkopankkiin. Jos valitaan "lasku" teemme manuaalisesti laskun joka lähetetään sähköpostiin kun olemme käsitelleet tilauksen. Tässäkään tapauksessa tuote ei lähde varastostamme ennen maksusuoritusta.

Valitse toimitustapa

Huomio kirjeen kokoa ja painoa koskevat rajat (max 2 kg, max A4, max paksuus 3 cm). Yli 100 euron lähetyksiä emme lähetä kirjeenä.

Yritysasiakkaat

Valitsemalla lähetysmuodoksi kirjeen, vaaranvastuu on vastaanottajalla. Myös Itellan muissa palvelumuodoissa on vaaranvastuu vastaanottajalla ja kadonneesta lähetyksestä voidaan hakea korvausta Itellasta. Korvaustaulukot Itellassa 1.2.2013 (Postipaketit 25 € /kg, Ovelle paketti 20 € /kg)

Valitsemalla kuljetusmuodoksi Matkahuolto, on tavara vakuutettu Lamtekno Oy:n toimesta.

Yksityishenkilöt

Kuluttajansuojalain mukaisessa etäkaupassa myyjällä on aina vastuu tuotteen kuljetuksesta, siksi yksityishenkilöille lähetettävät tuotteet toimitetaan lähes poikkeuksettta Matkahuollon kautta.

Kookkaat lähetykset (laatikon pituus suurempi tai yhtäsuuri kuin 1 m ) ja monipakettilähetykset toimitetaan lähes poikkeuksetta Matkahuollon välityksellä.

Nouto

Voit myös noutaa tilaamasi tuotteet varastostamme, jolloin ne maksetaan niitä noudettaessa (käteinen, pankkikortit ja yleisimmät luottokortit). Valitse silloin tilausta tehdessäsi maksutavaksi "Nouto". Sähköpostiin tulee vahvistus kun tilaus on noudettavissa (ennen sitä ei kannata tulla), mutta voit myös varmistaa asian puhelimella. Noutotilaus käsitellään aukioloaikanamme hyvinkin nopeasti. Toimituskuluja ei noutotilauksista peritä.

tech
AAA-luokitus3MRolandEpsonEpilogEpilog