Sublimaatiotulostimet

Etusivu > LAITTEET > Sublimaatiotulostimet

Sublimaatiotulostus polymeeripintaisiin tuotteisiin.

 Tulostamalla erikoismusteella sublimaatiopaperille ja siirtämällä se lämpöprässillä lopulliseen tuotteeseen saadaan monivärinen kuva lähes kohteesen kuin kohteeseen. Tekniikkaa käytetään mukipainatuksessa, muovi- ja alumiinipainatuksissa, keinokuitujen painattamisessa (teollisuuskilvet, valokuvat, pelipaidat, viirit, hiirimatot, palapelit, mukit, laukut, paidat, kassit jne.) Painettavan tuotteen tulee soveltua sublimaatiopainatukseen.

 Kokoonpanoon tarvitaan tulostin, sublimaatiomusteet, sublimaatiopaperi, lämpöprässi, Suunnitteluohjelma esim. CorelDraw, Photoshop, Adobe Illustrator tms. Sublimaatiotulostus ei ole koskaan ollut yhtä helposti aloitettavissa.

 Sublimaatio tarkoittaa aineen olotilan muutosta kiinteästä suoraan kaasuksi ja päinvastoin. Musteet alkavat höyrystyä n. 130 - 140°C lämpötilassa, jolloin ne siirtyvät vastaanottavaan pintaan. Se, miten paljon ja kuinka nopeasti mustetta siirtyy, riippuu yleensä lämmöstä ja ajasta, mutta luonnollisesti myös vastaanottavasta pinnasta. Yleisin siirtolämpötila on 160 - 220°C ja määräytyy kohdekappaleen mukaan. Tuotteen tulee hetkelllisesti kestää korkea lämpötila yleensä 160 - 185°C.

UUTUUS
Sublimaatiotulostimet
Epson SC-F500 Sublimaatiotulostin
SC-F500
Epson on julkistanut uuden 24-tuumaisen SC-F500:n-sublimaatiotulostimensa, joka on kehitetty auttamaan mainosyrityksiä, valokuvalaboratorioita, vaatevalmistajia ja... 
1 995,00 €
UUTUUS
Epson SC-F500 Sublimaatiotulostin
Epson SC-F100 A4-Sublimaatiotulostin
SC-F500
Epson on julkistanut uuden A4-kokoisen SC-F100 sublimaatiotulostimensa, joka on pienen kokonsa ansiosta on optimaalinen esimerkiksi valokuvaliikkeille. 
395,00 €
tech
AAA-luokitus3MRolandEpsonEpilogEpilog