• If you would like to have the best heatpress…then you have found the right place!
 • UV-tulostimella tulostat suoraan kappaleiden pintaan.
 • Kun haluat parhaan. Monipuoliseen merkintään ja leikkaukseen - Epilog Laser. Made in USA
 • UV-hybridtulostimella tulostat suoraan tasolle tai rullalle
 • Rolandin uusin 4-väritulostin mallisto ammattilaisille
 • Supersuosittu tarraleikkurimme lyömättömään hintaan. Tutustu!
 • Rolandin uuden sukupolven leikkaavat suurkuvatulostimet
 • Epsonin helppous ja laatu nyt DTG-tulotimessa.
 • Tekstiilitulostamisen uusi aikakausi
 • Työpöydälle sopiva A4 koon kaiverruskone erinomaisella ohjelmalla. Vain 4700 €. Made in Japan

3M™ VHB™ 4910P teippi, kirkas, 305 mm x 33 m, 1/pakkaus

Etusivu > TEOLLISUUSTEIPIT & LIIMAT > Tukkuerät 3M > Kaksipuoliset VHB-teipit

3M™ VHB™ 4910P teippi, kirkas, 305 mm x 33 m, 1/pakkaus
Valmistaja
Tuotekoodi
T4910305
Valm. tuotekoodi
7000033118
Toimitusaika alk.
7 pv
Toimituskulut alk.
1 219,63 €
ALV 0,00 %
kpl

Yleisesti tuotteesta

3M™ VHB™ 4910 -teippi on kirkas ja soveltuu siten erinomaisesti läpinäkyville materiaaleille ja paikkoihin, jossa tarvitaan kirkasta saumaa. Se korvaa tehokkaasti ruuvit, niitit ja tapit eri materiaalien yhdistämisessä ja takaa pysyvän ja siistin liitoksen. 1 mm paksun teipin lyhytkestoinen lämmönkestävyys on jopa 149°C ja pitkäkestoinen lämmönkestävyys 93°C.

Hyödyt

 • Kirkas materiaali soveltuu erinomaisesti läpinäkyvien materiaalien liittämiseen
 • 3M VHB -teipin liimaseos liimaa ja tiivistää heti kiinnitettäessä ilman kuivumisaikaa.
 • Käytännössä näkymätön kiinnitys auttaa pitämään pinnat tasaisina ilman näkyviä nastoja tai hitsausjälkiä.
 • Kuormitus kohdistuu tasaisesti koko liitoksen pituudelle
 • Dynaaminen teippi vähentää tärinän ja iskujen aiheuttamaa kuormitusta

Kuvaus

 

Toisin kuin ruuvit ja niitit, 3M VHB -teippi kuormittaa tasaisesti koko saumaa, ja se sopeutuu eriasteisiin laajenemisiin ja supistuksiin. Kun materiaalit on liitetty yhteen, muodostuu käytännössä särkymätön sauma. Tämän teipin kirkas rakenne soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kattoikkunoiden ulko-/sisäkokoonpanoihin ja/tai hartsitäytteisen lasin reunojen liimaukseen.

3M VHB -teipit tulivat markkinoille vuonna 1980, ja ne olivat ensimmäiset laatuaan. Näissä ainutlaatuisissa teipeissä yhdistyy muovattavuus ja vahva ja pysyvä liimaus. Näin syntyi erittäin vahvojen teippien tuoteperhe, joka liimautuu moniin eri materiaaleihin, kuten lasiin, metalliin, MSE-muoveihin, kuten jäykkään PVC:hen, akryyliin, polykarbonaattiin, ABS-muoviin ja polystyreeniin, useimpiin jauhepinnoitettuihin maaleihin, maalattuun tai vesitiivistettyyn puuhun ja vesitiivistettyyn sementtiin. 3M VHB -teippiä voidaan käyttää sisällä ja ulkona useissa eri käyttökohteissa, kuten esimerkiksi merkkien ja paneelien pysyvässä kiinnityksessä ja komponenttien liitoksissa ja korjauksissa. 3M VHB -teippi on vaihtoehto ruuveille, niiteille, hitsauksille ja muille mekaanisille kiinnityksille, ja se on tehonsa todistanut. Teippejä voidaan käyttää useissa eri työvaiheissa esimerkiksi kerrostalojen, matkapuhelimien, sähköisten liikennemerkkien, jääkaappien, merielektroniikan, arkkitehtuuri-ikkunoiden ja vapaa-ajan ajoneuvojen ja peräkärryjen kokoonpanossa, kiinnityksessä, kiristyksessä, tiivistyksessä.

3M™ VHB™ -teippi mukautuu uriin, kulmiin ja kaarteisiin ja takaa kestävän kiinnityksen, johon mekaaniset kiinnittimet eivät pysty. Tämä innovaatio mahdollistaa tehokkaat huolto- ja korjaustoimenpiteet ja tarjoaa uusia ja erilaisia tapoja suunnitella rakenteita. Tuloksena on hämmästyttävän vahva teippi, joka liimautuu useisiin eri materiaaleihin. Se soveltuu esimerkiksi linssien liittämiseen ja tiivistämiseen LED-näyttöjen päälle, esimaalattujen metallien liittämiseen ja muovi-ikkunoiden tiivistämiseen esimaalattuihin paneeleihin.

3M VHB -teippi parantaa valmiiden tuotteiden ulkonäköä poistamalla ruuvit ja niitit, ja antamalla samalla välittömän käsittelylujuuden. Useimmissa tapauksissa 3M VHB -teipillä kiinnittäminen on nopeampaa kuin poraaminen, ruuvien kiristäminen tai nestemäisten liimojen käyttäminen. Monipuolista teippivalikoimaa voi käyttää ulkona ja sisällä monissa eri käyttökohteissa, kuten ikkunoiden ja ovien kokoonpano, merkkien kokoonpano, elektroniikka, huoltotoimet ja lukuisat muut teollisuuden käyttökohteet.

tech
tech

AAA-luokitus

3M

Roland

Epson

Epilog

Epilog