Roland VersaUV LEF2-300

Etusivu > LAITTEET > Suurkuvatulostimet > Roland > VersaUV

Roland VersaUV LEF2-300
Roland VersaUV LEF2-300
Roland VersaUV LEF2-300
Roland VersaUV LEF2-300
Valmistaja
Tuotekoodi
LEF2-300
Toimitusaika
5 pv
Toimituskulut
BOFA for LEF-300, Filtteri, joka toimii myös pöytänä
+3 990,00 €
2x MUSTEET CMYK+WH+CL+PR (EUV4-XX & EUV4-5XX)
+840,00 €
31 900,00 €
ALV 0,00 %
kpl

Työalue: 770 x 330 mm
Suurimmat erot VS. LEF2-200
- primeri + lakka voivat olla yhtäaikaa koneessa
- kaksisuuntainen tulostus (nopeus)
- imupöytä

Yli 76 senttimetrin tulostusleveydellä, neljällä tulostuspäällä ja kahdella UV-LED -lampulla VersaUV LEF2-300 kiilaa suoraan UV-tulostimien kärkikastiin!

Oheistarvikkeet, lahjatavarat, keramiikka – voit koristella ällistyttävin värein, realistisin tekstuurein ja tyylikkäin kohokuvioin lähes mitä tahansa aina 100mm korkeuteen ja 8kg painoon asti.

Rolandin suurimpana, nopeimpana ja parhaiten varusteltuna LEF-tulostimena LEF2-300 tarjoaa tulostamiselle ennennäkemätöntä vaivattomuutta ja tehokkuutta.TULOSTA MITÄ VAIN – MILLE VAIN!

Voit tulostaa värikkäitä ja poikkeuksellisen yksityiskohtaisia grafiikkoja lähes mille tahansa valitsemallesi myyntitavaralle, materiaalille tai tuotteelle.

Tulosteet voit viimeistellä kiiltävällä tai matalla efektillä, sekä tulostaa realistisia 3D-tekstuureita. Laitteessa on mukana tekstuurikirjasto, joka sisältää 72 erilaista valmista tekstuurikuviota.

CMYK, Valkoinen ja Kiiltävä (Gloss) ECO-UV® (EUV4) -musteilla saat aikaan upeita tuloksia ja ne ovat suunniteltu käytettäväksi kaikille pinnoille, joten et tarvitse useampia muste-settejä. Valkoisen musteen avulla voit luoda tummasta tai kirkkaasta pohjasta selkeästi erottuvia kuvioita. Lisäksi voit valita käyttää pohjustusmustetta (Primer Ink) tulostaessasi akryylin ja muovin kaltaisille materiaaleille. Optimaalisen pohjustuksen saavuttamiseksi on suositeltavaa testauttaa pinnan tarttuvuus ennen lopullisen tuotteen tulostamista.

Automaattinen musteenkierto estää pigmenttejä kasautumasta putkistoon, jolloin lopputulos on mahdollisimman tasainen. Huurufiltterit estävät ylimääräisen musteen suihkuamisen tulostettavan median reunojen yli, ja pitäen täten laitteen sisäiset komponentit puhtaina.ENTISTÄ HELPOMPI JA TEHOKKAAMPI UV-KUSTOMOINTI

Helppokäyttöinen LEF2-300 on täynnä edistyksellisiä ominaisuuksia. Laite on tulostuksen ajan täysin suljettu, jolloin sen käyttäminen on turvallista ja käyttäjä ei esimerkiksi altistu UV-säteille tai musteiden höyryille. Matalalämpöiset UV-LED -lamput säästävät sähköä ja pitävät koneen käytettäessä viileänä. LEF2-300:lla tulostaminen on nopeampaa ja tehokkaampaa.

Head Refreshener-ominaisuudella saat pidettyä tulostuspäät puhtaana, jolloin säästät mustetta ja pidennät tulostuspäiden käyttöikää. Kätevän kehikon avulla tuotteet on helppo asetella ja kohdistaa tulostusalueelle. Tulostuspään tukkeutuessa mahdollisuus osittaiseen tulostuspään käyttöön, jolloin tuotanto ei seisahdu kokonaan.

Uusittu valikko, jonka avulla tarkkailet tulostuspinnan korkeutta, sekä kustomoit tulostuksen aloituspistettä ja nimeät esiasetuksia.

 

Tulostuspäiden puhdistus ja valkoisen musteen kierto asentuvat automaattisesti, joten tulostuksen voi aloittaa heti kun tulostettavat mediat ovat aseteltu paikoilleen. Laitteen ajastettava herätystoiminto havahduttaa LEF2-300:si valmiina toimintaan.LEF2-300 on Rolandin suurin, nopein ja parhaiten varusteltu LEF-tulostin,

Rolandin suurimpana, nopeimpana ja parhaiten varusteltuna LEF-tulostimena LEF2-300 tarjoaa tulostamiselle ennennäkemätöntä vaivattomuutta ja tehokkuutta.

 

Printing Technology:Piezoelectric inkjet. 4 print heads.
Media Dimensions:Max. 800 x 360 x 100 mm
Media Weight:Max. 8 kg
Printing Width and Lenght:Max. 770 x 330 mm
Ink Cartridges:Types: Roland EUV4 INK
Colors: 6 colors (cyan, magenta, yellow, black, white, gloss, primer)
Capacity: 500 cc (CMYK) 220 cc (Gl, Wh)
Ink-Curing Unit:Dual UV-LED Lamp
Printing Resolution:Max. 1440 dpi
Accuracy:Added accuracy with optimized stepper motor.
Vacuum table for holding down thinner and lighter products.
Connectivity:Ethernet (10BASE-T/100BASE-TX, automatic switching).
Three (3) I/O ports for external devices such as auto feed, signal tower etc.
Power-Saving Function:Automatic sleep feature
Power Requirements:AC 100 to 240 V ±10%, 1.8 A, 50/60 Hz
Power Consumption During Operation:Approx. 178 W
Power Consumption when Sleep Mode:Approx. 18 W
Acoustic Noise Level:During Operation: 60 db or less. During Standby: 49 db or less.
Dimensions:1866 x 955 x 576 mm
Weight:144 kg
Included Items:Power cord, RIP & PRINT MANAGEMENT SOFTWARE (Roland VersaWorks Dual), User's Manual and Pad trays, etc.

* Temperature: 25°C (77°F), humidity: 50%

tech
tech
AAA-luokitus3MRolandEpsonEpilogEpilog Näytä profiili Lamtekno Oy kohteessa Ariba Discovery