Roland VersaUV LEF2-300D

Etusivu > LAITTEET > Suurkuvatulostimet > UV-tulostimet

Roland VersaUV LEF2-300D
Roland VersaUV LEF2-300D
Roland VersaUV LEF2-300D
Roland VersaUV LEF2-300D
Valmistaja
Tuotekoodi
LEF2-300D
Toimitusaika
5 pv
Toimituskulut
BOFA for LEF-300, Filtteri, joka toimii myös pöytänä
+3 990,00 €
37 900,00 €
ALV 0,00 %
kpl

Uusi, entistä ehompi UV-tulostin, jossa mukana kaikki LEF2-200- ja LEF2-300-tulostimista tutut ominiaisuudet., mutta jolla voit tulostaa entistä laajemmalle valikoimalle tuotteita.

 

- Uusi LEF2-300D tarjoaa mahdollisuuden tulostaa jopa 200mm korkeudelle kilpailijoitaan paremmalla hinta-laatusuhteella.

- Laajennettu tulostuskyky antaa käyttäjälle mahdollisuuden tulostaa myös syvemmille esineille, kuten koteloille ja laatikoille, laukuille, pulloille, tennareille ja kengille ja monille muille tavaroille.

- Käyttäjä voi laajentaa tuotantoaan kääntölaitteella, joka on saatavana myöhemmin 2020 aikana.

- LEF2-300D:n pakettiin kuuluu myös Roland VersaWorks 6 RIP -ohjelma, jolloin Rolandin käyttäjä voi mukauttaa LEF2-300D-laitteen jo olemassaolevaan päivittäiseen työskentelyyn.

 

TULOSTA MITÄ VAIN – MILLE VAIN!

Voit tulostaa värikkäitä ja poikkeuksellisen yksityiskohtaisia grafiikkoja lähes mille tahansa valitsemallesi myyntitavaralle, materiaalille tai tuotteelle.

Tulosteet voit viimeistellä kiiltävällä tai matalla efektillä, sekä tulostaa realistisia 3D-tekstuureita. Laitteessa on mukana tekstuurikirjasto, joka sisältää 72 erilaista valmista tekstuurikuviota.

CMYK, Valkoinen ja Kiiltävä (Gloss) ECO-UV® (EUV4) -musteilla saat aikaan upeita tuloksia ja ne ovat suunniteltu käytettäväksi kaikille pinnoille, joten et tarvitse useampia muste-settejä. Valkoisen musteen avulla voit luoda tummasta tai kirkkaasta pohjasta selkeästi erottuvia kuvioita. Lisäksi voit valita käyttää pohjustusmustetta (Primer Ink) tulostaessasi akryylin ja muovin kaltaisille materiaaleille. Optimaalisen pohjustuksen saavuttamiseksi on suositeltavaa testauttaa pinnan tarttuvuus ennen lopullisen tuotteen tulostamista.

Automaattinen musteenkierto estää pigmenttejä kasautumasta putkistoon, jolloin lopputulos on mahdollisimman tasainen. Huurufiltterit estävät ylimääräisen musteen suihkuamisen tulostettavan median reunojen yli, ja pitäen täten laitteen sisäiset komponentit puhtaina.ENTISTÄ HELPOMPI JA TEHOKKAAMPI UV-KUSTOMOINTI

Helppokäyttöinen LEF2-300D on täynnä edistyksellisiä ominaisuuksia. Laite on tulostuksen ajan täysin suljettu, jolloin sen käyttäminen on turvallista ja käyttäjä ei esimerkiksi altistu UV-säteille tai musteiden höyryille. Matalalämpöiset UV-LED -lamput säästävät sähköä ja pitävät koneen käytettäessä viileänä. LEF2-300D:lla tulostaminen on nopeampaa ja tehokkaampaa.

Head Refreshener-ominaisuudella saat pidettyä tulostuspäät puhtaana, jolloin säästät mustetta ja pidennät tulostuspäiden käyttöikää. Kätevän kehikon avulla tuotteet on helppo asetella ja kohdistaa tulostusalueelle. Tulostuspään tukkeutuessa mahdollisuus osittaiseen tulostuspään käyttöön, jolloin tuotanto ei seisahdu kokonaan.

Uusittu valikko, jonka avulla tarkkailet tulostuspinnan korkeutta, sekä kustomoit tulostuksen aloituspistettä ja nimeät esiasetuksia.

 

Tulostuspäiden puhdistus ja valkoisen musteen kierto asentuvat automaattisesti, joten tulostuksen voi aloittaa heti kun tulostettavat mediat ovat aseteltu paikoilleen. Laitteen ajastettava herätystoiminto havahduttaa LEF2-300D:si valmiina toimintaan.

 

 

Printing Technology:Piezoelectric inkjet. 4 print heads.
Media Dimensions:Max. 800 x 360 x 200 mm
Media Weight:Max. 8 kg (With Spacer table max 2kg)
Printing Width and Lenght:Max. 770 x 330 mm
Ink Cartridges:Types: Roland EUV4 INK
Colors: 6 colors (cyan, magenta, yellow, black, white, gloss, primer)
Capacity: 500 cc (CMYK) 220 cc (Gl, Wh)
Ink-Curing Unit:Dual UV-LED Lamp
Printing Resolution:Max. 1440 dpi
Accuracy:Added accuracy with optimized stepper motor.
Connectivity:Ethernet (10BASE-T/100BASE-TX, automatic switching).
Three (3) I/O ports for external devices such as auto feed, signal tower etc.
Power-Saving Function:Automatic sleep feature
Power Requirements:AC 100 to 240 V ±10%, 1.8 A, 50/60 Hz
Power Consumption During Operation:Approx. 178 W
Power Consumption when Sleep Mode:Approx. 18 W
Acoustic Noise Level:During Operation: 60 db or less. During Standby: 49 db or less.
Dimensions:1866 x 955 x 676 mm
Weight:166 kg
Included Items:Power cord, RIP & PRINT MANAGEMENT SOFTWARE (Roland VersaWorks Dual), User's Manual and Pad trays, etc.

* Temperature: 25°C (77°F), humidity: 50%

tech

Hinnat ALV 0 %

tech
AAA-luokitus3MRolandEpsonEpilogEpilog Näytä profiili Lamtekno Oy kohteessa Ariba Discovery