3M™ Scotchshield™ Safety and Security Window Film - Ultra-sarja - Ultra S800

Etusivu > TARRAMATERIAALIT > Ikkunakalvot kiinteistöihin > Turva- ja näkösuojakalvot > Erikoisvahvat kirkkaat turvakalvot

3M™ Scotchshield™ Safety and Security Window Film - Ultra-sarja - Ultra S800
Tuotemerkki
Valmistaja
3M
Valm. tuotekoodi
7100042605 / 7100042604
Toimitusaika alk.
7 pv
Toimituskulut alk.
1,52 m x 30,45 m
3 249,53 €
1,83 x 30,5 m
3 899,84 €
kpl
  • Repeämätön kalvo vähentää luonnonkatastrofien, pommiräjähdysten, ilkivallan ja muiden vaikutusten aiheuttamia rikkoutuneen lasin vaaratekijöitä.
  • Paranna turvallisuutta ja ota käyttöön lisäsuojaa ikkunoita hajottavien varkaiden tekemiä murtovarkauksia vastaan
  • Erinomainen läpinäkyvyys mahdollistaa lähes näkymättömät asennukset
  • Torju ja vähennä haitallisia ja haalistumista aiheuttavia ultraviolettisäteitä (UV) ja pidennä kalustuksen käyttöikää
  • Käytä yhdessä 3M™ Iskusuojauskiinnitysjärjestelmien kanssa lisäsuojauksen ja -turvallisuuden saavuttamiseksi

3M™ Scotchshield™ -ikkunasuojakalvojen Ultra-sarjaan kuuluvat tuotteet ovat kirkkaita, mikrokerrosteisia ja repäisylujia kalvoja, jotka suojaavat pommiräjähdyksiltä, ilkivallalta, luonnonkatastrofeilta ja muilta iskuvaikutuksilta. Nämä kalvot tarjoavat ylivoimaisen suojan tavanomaisiin polyesterikalvoihin verrattuna räjähdys- ja iskuvaikutuksia vastaan. Ne on testattu standardien EN 12600 ja EN 356 vaatimusten mukaisesti ja ovat A-luokan palonkestäviä.

Suojaa ihmisiä ja omaisuutta ultraviolettisäteiden ja pommiräjähdyksien, ilkivallan, luonnonkatastrofien ja muiden iskuvaikutusten aiheuttaman rikkoutuneen lasin haittavaikutuksilta 3M™ Scotchshield™ -ikkunasuojakalvojen Ultra-sarjan avulla. Kirkkaat mikrokerrosteiset repäisylujat kalvomme vähentävät altistusta putoaville lasinsiruille, jotka ovat yleisin iskuvaikutusten synnyttämä vammojen aiheuttaja. Ne parantavat turvallisuutta ja tuovat lisäsuojaa ikkunoita hajottavien varkaiden tekemiä murtovarkauksia vastaan. Voit vähentää ilmastoinnin tarvetta sekä siten myös energiankulutusta näiden kalvojen avulla torjumalla UV-säteilyä ja pitämällä ihmiset ja rakennukset viileinä. Kalvot tarjoavat ylivoimaisen suojan tavanomaisiin polyesterikalvoihin verrattuna räjähdys- ja iskuvaikutuksia vastaan, mutta niiden optinen kirkkaus on silti erinomainen. Ne on testattu standardien EN 12600 ja EN 356 vaatimusten mukaisesti ja ovat A-luokan palonkestäviä.

 

Suositellut käyttökohteet

  • Liiketiloihin, virastoihin ja asuinrakennuksiin

Kauttamme on saatavissa myös asennuspalvelu Pääkaupunkiseudun alueelle.
Kysy lisää myynnistämme puh: +358 (0)50 501 9553 tai info@lamtekno.fi

tech

Hinnat ALV 0 %

tech
AAA-luokitus3MRolandEpsonEpilogEpilog