3M™ VHB™ 4959F teippi, valkoinen, 19 mm x 16.5 m, 4/pakk

Etusivu > TEOLLISUUSTEIPIT & LIIMAT > Tukkuerät 3M > Kaksipuoliset VHB-teipit

3M™ VHB™ 4959F teippi, valkoinen, 19 mm x 16.5 m, 4/pakk
Tuotemerkki
Valmistaja
Valm. tuotekoodi
7000072524
Toimitusaika alk.
7 pv
Toimituskulut alk.
440,35 €
ALV 0,00 %
kpl

- Nopea ja helppokäyttöinen pysyvä kiinnitys on erittäin luja ja pitkäkestoinen

- Tarttuva liima kiinnittyy kosketuksesta ja antaa välittömän käsittelylujuuden

- Käytännössä näkymätön kiinnitys pitää pinnan tasaisena

- Valkoinen, 3 mm, yleiskäyttöinen liima tiheän vaahdon molemmilla puolilla, kiinnittyy moniin korkean pintaenergian materiaaleihin

- Voi korvata mekaaniset kiinnittimet (niitit, hitsaukset, ruuvit) tai nestemäiset liimat; ei tarvetta poraukselle, hionnalle, uudelleenkäsittelylle, ruuvaukselle, hitsaukselle eikä jälkipuhdistukselle

- Korkea dynaamisen rasituksen kesto vähentää tärinää ja iskurasitusta

- Luo pysyvän tiivistyksen mm. vedeltä ja kosteudelta

- Sallii ohuempien, kevyempien ja toisistaan poikkeavien materiaalien käytön

- 3M™ VHB™ -teippi 4959 on luja, valkoinen, 3,0 mm paksu, kaksipuolinen, umpisoluinen akryylivaahtoteippi, joka kiinnittää korkean pintaenergian materiaaleja.

Käytännöllisyyttä ja äärimmäistä kiinnitystehoa
3M™ VHB™ -teipissä 4959 on luja akryyliliima, jolla on viskoelastiset ominaisuudet. Tämä muodostaa erittäin vahvan kaksipuolisen vaahtoteipin, joka tarttuu monenlaisiin materiaaleihin, kuten alumiiniin, ruostumattomaan teräkseen, galvanoituun teräkseen, moniin komposiitteihin ja muoveihin, akryyliin, polykarbonaattiin, ABS-muoviin sekä maalattuun tai käsiteltyyn puuhun. Näillä kiinnitysteipeillä on erinomainen leikkauslujuus, muotoutuvuus, pintatartunta ja lämmönkesto. Niitä käytetään yleisesti eri markkinoiden, kuten kuljetuksen, kodinkoneteollisuuden, elektroniikan, kyltti- ja näyttöalan sekä yleisteollisuuden, sovelluksissa. Ne kiinnittävät luotettavasti monenlaisia materiaaleja lujasti ja nopeasti pysyviä sovelluksia varten.

Suositellut käyttökohteet: koristelumateriaalit ja listat, nimikyltit ja logot, sähköiset näytöt, paneelin kiinnitys kehykseen ja jäykistimen kiinnitys paneeliin.

Unelmoi, suunnittele ja toteuta 3M VHB -teipin 4950 -tuoteperheellä
3M™ VHB™ -teippi 4959 kuuluu 3M VHB -teipin 4950-tuoteperheeseen. Tämän tuoteperheen teipeissä on yleiskäyttöinen akryyliliima tiheän vaahdon molemmilla puolilla. Näitä tuotteita käytetään tyypillisesti metalliin, lasiin ja korkean pintaenergian muovimateriaaleihin.

Tavallisesta poikkeava vaahtoteippi
3M keksi 3M VHB -teipit vuonna 1980 ensimmäisenä lajissaan. Nämä ainutlaatuiset teipit yhdistävät muotoutuvuuden lujaan, pysyvään kiinnitykseen. Tuloksena on tuoteperhe, jonka erittäin lujat teipit tarttuvat monenlaisiin materiaaleihin. 3M VHB -teippi on hyväksi todettu vaihtoehto ruuveille, niiteille, hitsauksille ja muilla mekaanisille kiinnitysmuodoille. Pilvenpiirtäjissä, matkapuhelimissa, sähköisissä tienvarsikylteissä, jääkaapeissa, ikkunarakenteissa ja monissa muissa kohteissa käytetään tätä erikoiskiinnitysteippiä vähintään yhdessä vaiheessa kokoamis-, asennus-, kiinnitys- ja tiivistysprosessia. Tämä luotettava teippi tarjoaa yhdenmukaisen kiinnityksen, erinomaisen kestävyyden ja loistavan liuottimien ja kosteuden keston. 3M on kaikkien tuotteidensa takana ja tarjoaa suunnitteluohjeita ja teknistä tukea aina, kun tarvitset sitä.

3M VHB -teippien todistettu luotettavuus
3M VHB -teippi tarjoaa kestävän kiinnityksen, johon mekaaniset kiinnittimet eivät kykene. Tämä teippi parantaa valmiiden tuotteiden ulkonäköä eliminoimalla niitit ja ruuvit ja tarjoaa välittömän käsittelylujuuden. Useimmissa tapauksissa 3M VHB -teipillä kiinnittäminen on nopeampi prosessi kuin poraaminen tai kiinnikkeiden tai nestemäisen liiman käyttäminen. Tätä monipuolista teippivalikoimaa voi käyttää sisällä tai ulkona monenlaisissa sovelluksissa, kuten ikkunoiden, ovien ja kylttien kokoamisessa, elektroniikassa, rakentamisessa ja lukemattomissa muissa teollisuussovelluksissa. 3M VHB -teippi kestää kemikaaleja ja on UV- ja lämpöstabiili, joten se kestää niin Dubain kuumuuden kuin Kanadan kylmyyden. Ainutlaatuinen akryylikemia on äärimmäisen kestävä ja säilyttää ominaisuutensa ajan mittaan, joten tämä on pitkään kestävä ja tehokas teippi, johon voit luottaa.

tech

Hinnat ALV 0 %

tech
AAA-luokitus3MRolandEpsonEpilogEpilog