3M™ VHB™ 4930P teippi, valkoinen, 9 mm x 33 m, 8/pakk

Etusivu > TEOLLISUUSTEIPIT & LIIMAT > Tukkuerät 3M > Kaksipuoliset VHB-teipit

3M™ VHB™ 4930P teippi, valkoinen, 9 mm x 33 m, 8/pakk
Tuotemerkki
Valmistaja
Valm. tuotekoodi
7000072352
Toimitusaika alk.
7 pv
Toimituskulut alk.
397,60 €
ALV 0,00 %
kpl

Nopea ja helppokäyttöinen pysyvä kiinnitys on erittäin luja ja pitkäkestoinen

Tarttuva liima kiinnittyy kosketuksesta ja antaa välittömän käsittelylujuuden

Käytännössä näkymätön kiinnitys pitää pinnan tasaisena

Valkoinen, 0,6 mm, tiheä akryylivaahto ja yleiskäyttöinen akryyliliima vaahdon molemmilla puolilla, kiinnittyy moniin korkean pintaenergian materiaaleihin

Voi korvata mekaaniset kiinnittimet (niitit, hitsaukset, ruuvit) tai nestemäiset liimat; ei tarvetta poraukselle, hionnalle, uudelleenkäsittelylle, ruuvaukselle, hitsaukselle eikä jälkipuhdistukselle

Korkea dynaamisen rasituksen kesto vähentää tärinää ja iskurasitusta

Luo pysyvän tiivistyksen mm. vedeltä ja kosteudelta

Sallii ohuempien, kevyempien ja toisistaan poikkeavien materiaalien käytön

3M™ VHB™ -teippi 4930 korvaa ruuvit, niitit ja nastat, kiinnittää materiaalit pysyvästi yhteen ja jakaa kuormituksen koko liitoksen pituudelle. Teipissä on tiheä akryylivaahto ja yleiskäyttöinen akryyliliima vaahdon molemmilla puolilla. Se on valkoinen ja 0,6 mm paksu ja kiinnittyy moniin korkean pintaenergian materiaaleihin.

 

Käytännöllisyyttä ja äärimmäistä kiinnitystehoa
3M™ VHB™ -teipissä 4930 on luja akryyliliima, jolla on viskoelastiset ominaisuudet. Tämä muodostaa erittäin vahvan kaksipuolisen vaahtoteipin, joka tarttuu monenlaisiin materiaaleihin, kuten alumiiniin, ruostumattomaan teräkseen, galvanoituun teräkseen, moniin komposiitteihin ja muoveihin, akryyliin, polykarbonaattiin, ABS-muoviin sekä maalattuun tai käsiteltyyn puuhun. Näillä kiinnitysteipeillä on erinomainen leikkauslujuus, muotoutuvuus, pintatartunta ja lämmönkesto. Niitä käytetään yleisesti eri markkinoiden, kuten kuljetuksen, kodinkoneteollisuuden, elektroniikan, kyltti- ja näyttöalan sekä yleisteollisuuden, sovelluksissa. Ne kiinnittävät pysyvästi monenlaisia materiaaleja lujasti ja nopeasti eri sovelluksia varten.

Suositellut käyttökohteet: koristelumateriaalit ja listat, nimikyltit ja logot, sähköiset näytöt, paneelin kiinnitys kehykseen ja jäykistimen kiinnitys paneeliin.

Unelmoi, suunnittele ja toteuta 3M™ VHB™ -teipin 4950-tuoteperheellä
3M™ VHB™ -teippi 4930 kuuluu 3M VHB -teipin 4950-tuoteperheeseen. Tämän tuoteperheen teipeissä on tiheä akryylivaahto ja yleiskäyttöinen akryyliliima vaahdon molemmilla puolilla. Näitä tuotteita käytetään tyypillisesti metalliin, lasiin ja korkean pintaenergian muovimateriaaleihin.

Tavallisesta poikkeava vaahtoteippi
3M keksi VHB-teipit vuonna 1980 ensimmäisenä lajissaan. Nämä ainutlaatuiset teipit yhdistävät muotoutuvuuden lujaan, pysyvään kiinnitykseen. Tuloksena on tuoteperhe, jonka erittäin lujat teipit tarttuvat monenlaisiin materiaaleihin. 3M VHB -teippi on hyväksi todettu vaihtoehto ruuveille, niiteille, hitsauksille ja muilla mekaanisille kiinnitysmuodoille. Pilvenpiirtäjissä, matkapuhelimissa, sähköisissä tienvarsikylteissä, jääkaapeissa, ikkunarakenteissa ja monissa muissa kohteissa käytetään tätä erikoiskiinnitysteippiä vähintään yhdessä vaiheessa kokoamis-, asennus-, kiinnitys- ja tiivistysprosessia. Tämä luotettava teippi tarjoaa yhdenmukaisen kiinnityksen, erinomaisen kestävyyden ja loistavan liuottimien ja kosteuden keston. 3M on kaikkien tuotteidensa takana ja tarjoaa suunnitteluohjeita ja teknistä tukea aina, kun tarvitset sitä.

3M VHB -teippien todistettu luotettavuus
3M VHB -teippi tarjoaa kestävän kiinnityksen, johon mekaaniset kiinnittimet eivät kykene. Tämä teippi parantaa valmiiden tuotteiden ulkonäköä eliminoimalla niitit ja ruuvit ja tarjoaa välittömän käsittelylujuuden. Useimmissa tapauksissa 3M VHB -teipillä kiinnittäminen on nopeampi prosessi kuin poraaminen tai kiinnikkeiden tai nestemäisen liiman käyttäminen. Tätä monipuolista teippivalikoimaa voi käyttää sisällä tai ulkona monenlaisissa sovelluksissa, kuten ikkunoiden, ovien ja kylttien kokoamisessa, elektroniikassa, rakentamisessa ja lukemattomissa muissa teollisuussovelluksissa. 3M VHB -teippi kestää kemikaaleja ja on UV- ja lämpöstabiili, joten se kestää niin Dubain kuumuuden kuin Kanadan kylmyyden. Ainutlaatuinen akryylikemia on äärimmäisen kestävä ja säilyttää ominaisuutensa ajan mittaan, joten tämä on pitkään kestävä ja tehokas teippi, johon voit luottaa.

tech
tech
AAA-luokitus3MRolandEpsonEpilogEpilog Näytä profiili Lamtekno Oy kohteessa Ariba Discovery