3M™ VHB™ Teippi LSE-060WF, Valkoinen, 12 mm x 33 m, 0,6 mm, 18/pakkaus

Etusivu > TEOLLISUUSTEIPIT & LIIMAT > Foam-teipit

3M™ VHB™ Teippi LSE-060WF, Valkoinen,  12  mm x 33 m, 0,6 mm, 18/pakkaus
Tuotemerkki
Valmistaja
Tuotekoodi
LSE06012
Valm. tuotekoodi
7100143322
Toimitusaika alk.
7 pv
Toimituskulut alk.
777,96 €
ALV 0,00 %
kpl

Korvaa mekaaniset kiinnikkeet (niitit, hitsaamisen ja ruuvit) ja nestemäiset liimat: Unohda poraaminen, hionta, pintakäsittely, ruuvaaminen, hitsaaminen ja jälkipuhdistus

Nopea ja helppokäyttöinen kiinnitysmenetelmä erittäin vahvan ja pitkäkestoisen liitoksen tekemiseen. Voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa.

Tarttuva liima kiinnittyy kosketuksesta ja antaa välittömän käsittelylujuuden

Käytännössä näkymätön kiinnitys säilyttää pinnat siistinä ja esteettisinä.

Valkoinen 0,6 mm:n muunnettu akryyliliima ja muotoutuva akryylivaahtoydin alhaisen pintaenergian omaavien materiaalien kiinnittämiseen ilman pohjustetta

Korvaa mekaaniset kiinnikkeet (niitit, hitsaamisen ja ruuvit) ja nestemäiset liimat: Unohda poraaminen, hionta, pintakäsittely, ruuvaaminen, hitsaaminen ja jälkipuhdistus

Suuri dynaamisen rasituksen kestokyky vähentää tärinää ja iskurasitusta

Luo pysyvän tiivistyksen mm. vedeltä ja kosteudelta

Unelmoi, suunnittele ja toteuta 3M™ VHB™ -teipillä
LSE-160WF. Se on valkoinen 1,6 mm paksu muunnettu akryyliliima muotoutuvan akryylivaahtoytimen molemmilla puolilla. Sen avulla voit korvata niitit, hitsaukset ja ruuvit sekä muut mekaaniset kiinnittimet. LSE-sarjan 3M VHB -teippi ratkaisee alhaisen pintaenergian (LSE) omaavien materiaalien liittämishaasteet ja tarjoaa kestävät liitokset, kun muut ratkaisut vaativat erityisen pintakäsittelyn. Se tarjoaa erinomaisen liitoskyvyn ilman pohjustetta erilaisten pintojen, kuten PP-, TPO-, TPE- ja komposiittimateriaalien liittämisessä. Koska pohjustetta ei vaadita, LSE-sarja lisää tuottavuutta ja vähentää haitallisten kemikaalien käyttöä tuotanto- ja asennustiloissa.

Erinomainen kestävyys, mukaan lukien sen laaja lämmönkesto, varmistaa erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden sekä sisä- että ulkotiloissa. Nopea ja helppokäyttöinen pysyvä liitosmenetelmä tarjoaa hyvän kestävyyden ja suunnittelun joustavuuden viskoelastisuuden avulla, joka tekee siitä ihanteellisen useiden materiaalien liittämiseen lämpölaajenemisominaisuuksiensa ansiosta.

3M™ VHB™ -teippien LSE-tuoteperheessä on modifioitu akryyliliima muotoutuvan akryylivaahdon molemmilla puolilla. Yhdistelmä lujuutta, mukautuvuutta ja tarttuvuutta tekee tämän tuoteperheen teipeistä suorituskykyisimpiä ja monipuolisimpia 3M™ VHB™ -tuoteryhmässä. Ratkaisee alhaisen pintaenergian (LSE) omaavien materiaalien liittämishaasteet ja tarjoaa kestävät tulokset, kun muut ratkaisut vaativat erityisen pintakäsittelyn. Erinomainen liitoskyky vaikeilla liitospinnoilla, kuten PP, TPO ja TPE sekä komposiittimateriaalit, mukaan lukien lasilla täytetyt muovit, lasilla ja hiilellä vahvistetut tai geelipinnoitetut komposiittimateriaalit sekä useimmat polyesterimaalit ilman pohjustetta. Kiinnittyy hyvin myös MSE-muoveihin ja metalleihin. Muunnetun akryylirakenteen ansiosta LSE-sarjan 3M VHB -teipit kestävät kuumia, kylmiä ja vaihtelevia lämpötiloja, UV-valoa, kosteutta ja liuoksia.

Teippi tiivistää liitoksen ympäristöolosuhteilta.

Teipin käytettävyys laajalla lämpötila-alueella mahdollistaa käytön kestävänä vaihtoehtona niiteille, hitsaukselle ja ruuveille. 3M™ VHB -teippi kiinnittää materiaalit pysyvästi yhteen ja jakaa kuormituksen koko liitoksen alueelle.

Pehmeä vaahtorakenne tarjoaa erinomaisen kuormituksen keston ja rakojen täyttöominaisuudet. Liittäminen tapahtuu kokonaisvaltaisesti koko kosketusalueella, kun liitetään jäykkiä tai epäsäännöllisen muotoisia materiaaleja. Tämä mahdollistaa joustavan liitoksen, joka kestää dynaamista kuormitusta.

LSE-sarjan 3M VHB -teippi on suunniteltu useiden materiaalien liittämiseen, koska se tarjoaa monipuolisen suorituskyvyn erilaisissa lämpötiloissa MSE- ja LSE-pinnoilla, ja mahdollistaa lämpölaajenemisen, kun liitetään toisistaan poikkeavia materiaaleja. Lämmönkesto +100 °C pitkällä aikavälillä ja +150 °C lyhyellä aikavälillä. Liitos kestää erinomaisesti sekä sisä- että ulkotiloissa useissa eri sovelluksissa ja on käyttökelpoinen useilla eri toimialoilla. Se on lisäksi erittäin tarttuva myös alhaisissa lämpötiloissa 0 °C:een asti (liitettävällä pinnalla ei saa olla jäätä). Hyödynnä nopeammat ja luotettavammat liitokset kylmissä tiloissa ja kylminä vuodenaikoina, kuten ulkotilojen sovelluksissa paikan päällä tai lämmittämättömissä tehtaissa.

Tämän teipin käyttökohteita ovat paneelien kiinnitys ja tiivistys kehyksiin ja paneelien kiinnitys erityisesti kuljetusteollisuudessa, kylteissä ja laitteissa. Tutustu uusiin suunnittelutekniikan mahdollisuuksiin ja paranna estetiikkaa ja tuottavuutta. Käytännöllisyyttä ja äärimmäistä kiinnitystehoa 3M™ VHB™ -teipissämme on luja akryyliliima viskoelastisilla ominaisuuksilla. Erittäin vahva kaksipuolinen vaahtoteippi, joka tarttuu monenlaisiin pintamateriaaleihin, kuten alumiiniin, ruostumattomaan teräkseen, galvanoituun teräkseen, moniin komposiitteihin ja muoveihin, akryyliin, polykarbonaattiin, ABS-muoviin sekä maalattuun tai käsiteltyyn puuhun sekä myös LSE-muoveihin. Kaksipuoleisilla teipeillämme on erinomainen leikkauslujuus, muotoutuvuus, tarttuvuus ja lämmönkesto. Niitä käytetään yleisesti eri markkinoilla, kuten kuljetus-, kodinkone-, ja elektroniikkateollisuuden, kyltti- ja mainosalan sekä muissa teollisuuden sovelluksissa. Liittää luotettavasti monenlaiset materiaalit toisiinsa. Luja ja nopea liitos pysyviä sovelluksia varten.

Suositellut käyttökohteet: Erilaisten koristeosien ja listojen, nimikylttien ja logojen kiinnitys, elektronisten laitteiden näyttöjen kiinnitys, paneelin liittäminen ja jäykistäminen runkoon.

tech

Hinnat ALV 0 %

tech
AAA-luokitus3MRolandEpsonEpilogEpilog