3M™ VHB™ 4905F teippi, kirkas, 6 mm x 33 m, 12/pakk

Etusivu > TEOLLISUUSTEIPIT & LIIMAT > Tukkuerät 3M > Kaksipuoliset VHB-teipit

3M™ VHB™ 4905F teippi, kirkas, 6 mm x 33 m, 12/pakk
Tuotemerkki
Valmistaja
Valm. tuotekoodi
7000033113
Toimitusaika alk.
7 pv
Toimituskulut alk.
697,71 €
ALV 0,00 %
kpl

Nopea ja helppokäyttöinen pysyvä kiinnitys on erittäin luja ja pitkäkestoinen

Tarttuva liima kiinnittyy kosketuksesta ja antaa välittömän käsittelylujuuden

Käytännössä näkymätön kiinnitys säilyttää pinnat siistinä; reunatkaan eivät näy läpinäkyvyyden ansiosta

Kirkas 0,5 mm:n yleiskäyttöinen akryyliliima ja tiheä akryylivaahto tuovat suorituskykyä monenlaisissa sovelluksissa, etenkin korkean pintaenergian materiaaleissa

Voi korvata mekaaniset kiinnittimet (niitit, hitsaukset, ruuvit) tai nestemäiset liimat; ei tarvetta poraukselle, hionnalle, uudelleenkäsittelylle, ruuvaukselle, hitsaukselle eikä jälkipuhdistukselle

Korkea dynaamisen rasituksen kesto vähentää tärinää ja iskurasitusta

Luo pysyvän tiivistyksen mm. vedeltä ja kosteudelta

Sallii ohuempien, kevyempien ja toisistaan poikkeavien materiaalien käytön

Kirkas materiaali on ihanteellinen läpinäkyvien materiaalien kiinnityksessä

3M™ VHB™ -teippi 4905 on kirkas, 0,5 mm paksu, väritön, akryyliliimaa sisältävä VHB-teippimme. Se on ihanteellinen läpinäkyvien materiaalien kiinnityksessä tai sovelluksissa, joissa värikäs liitos ei ole hyväksyttävä.

Unelmoi, suunnittele ja toteuta 3M™ VHB™ -teipin 4910-tuoteperheellä
3M™ VHB™ -teippi 4905 kuuluu 3M VHB -teipin 4910-tuoteperheeseen. Siinä on yleiskäyttöinen akryyliliima, ja sitä käytetään yleisesti läpinäkyvien materiaalien liittämisessä tai silloin, jos halutaan kirkasta tai väritöntä teippiä. Se on suunniteltu tarttumaan erityisen hyvin metalliin, lasiin ja muoveihin, kuten polykarbonaattiin ja akryyliin.

Suositellut käyttökohteet: läpinäkyvien materiaalien liittäminen, takaa valaistujen läpikuultavien kylttien kiinnittäminen, hartsitäytteisen lasin, metallin, lasin ja korkean pintaenergian (HSE) materiaalien reunakiinnitys, koristelumateriaalit ja listat, nimikyltit ja logot, paneelin kiinnitys kehykseen ja jäykistimen kiinnitys paneeliin.

Tavallisesta poikkeava vaahtoteippi
3M keksi VHB-teipit vuonna 1980 ensimmäisenä lajissaan. Nämä ainutlaatuiset teipit yhdistävät muotoutuvuuden lujaan, pysyvään kiinnitykseen. Tuloksena on tuoteperhe, jonka erittäin lujat teipit tarttuvat monenlaisiin materiaaleihin. 3M VHB -teippi on hyväksi todettu vaihtoehto ruuveille, niiteille, hitsauksille ja muilla mekaanisille kiinnitysmuodoille. Pilvenpiirtäjissä, matkapuhelimissa, sähköisissä tienvarsikylteissä, jääkaapeissa, ikkunarakenteissa ja monissa muissa kohteissa käytetään tätä erikoiskiinnitysteippiä vähintään yhdessä vaiheessa kokoamis-, asennus-, kiinnitys- ja tiivistysprosessia. Tämä luotettava teippi tarjoaa yhdenmukaisen kiinnityksen, erinomaisen kestävyyden ja loistavan liuottimien ja kosteuden keston. 3M on kaikkien tuotteidensa takana ja tarjoaa suunnitteluohjeita ja teknistä tukea aina, kun tarvitset sitä.

3M VHB -teippien todistettu luotettavuus
3M VHB -teippi tarjoaa kestävän kiinnityksen, johon mekaaniset kiinnittimet eivät kykene. Tämä teippi parantaa valmiiden tuotteiden ulkonäköä eliminoimalla niitit ja ruuvit ja tarjoaa välittömän käsittelylujuuden. Useimmissa tapauksissa 3M VHB -teipillä kiinnittäminen on nopeampi prosessi kuin poraaminen tai kiinnikkeiden tai nestemäisen liiman käyttäminen. Tätä monipuolista teippivalikoimaa voi käyttää sisällä tai ulkona monenlaisissa sovelluksissa, kuten ikkunoiden, ovien ja kylttien kokoamisessa, elektroniikassa, rakentamisessa ja lukemattomissa muissa teollisuussovelluksissa. 3M VHB -teippi kestää kemikaaleja ja on UV- ja lämpöstabiili, joten se kestää niin Dubain kuumuuden kuin Kanadan kylmyyden. Ainutlaatuinen akryylikemia on äärimmäisen kestävä ja säilyttää ominaisuutensa ajan mittaan, joten tämä on pitkään kestävä ja tehokas teippi, johon voit luottaa.

tech

Hinnat ALV 0 %

tech
AAA-luokitus3MRolandEpsonEpilogEpilog