Lotus laser Blu250: 2500 x 1325mm / CO2 200w

Etusivu > LAITTEET > Laserkoneet > Lotus laser > Lotus laserleikkurit

Lotus laser Blu250: 2500 x 1325mm / CO2 200w
Tuotekoodi
Blu250
Toimituskulut
Kysy tarjous!

Linssit vaihdettavissa: 63mm (standardi), 38mm, 51mm, 102mm.

Lotuksen myydyin laserleikkuri Lotus Blu on kokonsa puolesta suunniteltu vähentämään hukkamateriaalin määrää. Laite on tukeva, nopea, muuntautumiskykyinen ja siihen sisältyy 2 vuoden takuu.

Huolellisesti sertifioidut DC CO2-laserit, joista jokainen tarkistetaan yksitellen jotta ne vastaavat vaatimustasoja.

Vesijäähdytys
Kaikissa Lotus Blu-sarjan laserleikkureissa on ammattilaistason vesijäähdytysjärjestelmä, joka nostaa laitteen luotettavuutta ja pidentää sen käyttöikää.

Lamella-pöytä
Toisin kuin tasainen tai hunajakennopöytä, Lotus Laserin uniikki Lamella-pöytä pidentää laserin käyttöikää ja vähentää optista vääristymää.

LEV-sertifioitu asennus
LEV (Local Extraction and Ventilation)-testaus suoritetaan aina asennuksen yhteydessä. Tämä estää käytössä irtoavia kaasuja leviämästä työskentely-ympäristöön.

Rajaton tuki
Valmistaja takaa rajattoman etä-tuen laitteilleen sähköpostin, puhelimen, skypen, yms välityksellä koko laitteen käyttöiän ajaksi. Saatavilla myös on-site huoltopaketteja.

Erikoistumiskoulutusta
Lotuksen tuki ja koulutus alkaa jo ennen kuin laite on toimitettu asiakkaalle. Lotus toimittaa asiakkaalle ennakkoasennusohjeita optimaalisen työskentely-ympäristön saavuttamiseksi.

Ohjelmisto
Kaikkiin Blu-sarjan leikkureihin tulee mukana Lotus Cut CAD/CAM -ohjelmisto, jolla voi käsitellä perinteisiä ohjelmistoja laajemmin alan tiedostomuotoja ja optimisoida työnkulkua tarkemmaksi, nopeammaksi ja laadukkaammaksi.

Edullinen
Lotus Blu ei ole vain edullinen hankkia mutta myös edullinen ylläpitää.

Pitkä takuu
Standardina kahden vuoden takuu. (Laserlähde 1 vuosi).

tech

Hinnat ALV 0 %

tech
AAA-luokitus3MRolandEpsonEpilogEpilog