Lotus nMeta Galvo kuitu laserkaiverrin

Etusivu > LAITTEET > Laserkoneet > Lotus laser > Lotus kuitulaserit

Lotus nMeta Galvo kuitu laserkaiverrin
Lotus nMeta Galvo kuitu laserkaiverrin
Lotus nMeta Galvo kuitu laserkaiverrin
Lotus nMeta Galvo kuitu laserkaiverrin
Lotus nMeta Galvo kuitu laserkaiverrin
Lotus nMeta Galvo kuitu laserkaiverrin
Tuotekoodi
Lotus-nMeta
Toimituskulut
Pyörityslaite MK2.5
1 520,00 €
Kysy tarjous!

nMeta – pöytälaserkaiverruskone

Todellinen työpöytälaserkaiverruskone nMeta, jonka tilantarve 30 % vähemmän kuin johtavilla kilpailijoilla, mikä tarkoittaa, että se sopii useimmille työtasoille. Ihanteellinen metallien ja muovien kaiverrukseen tai värimerkintään työpajoissa, jalokivikaupoissa ja useimmissa teollisuusympäristöissä, nMeta on suunnitellut merkitsemään miljoonia tuotteita yli vuosikymmenen ajan ja jatkuvasti kehittynyt toiminnassaan.

Varustettu 20 W MOPA-kuitulaserilla tai Q-Switchillä, ohjelmoitava Z-akseli ja pystyy tarjoamaan 112 mm:n merkintäalueen. Tukee pyörivää laitetta sormusten tai sylinterien ympärille kaivertamiseen.

Sopii jalokivikauppoihin

Kaivertaa kulta-, hopea-, platina- tai titaanikoruihin muutamassa sekunnissa. Kiinnitä pyörivä laite kaivertamaan sormuksen kehän ympärille.

Ihanteellinen puhelinkoteloiden, pullojen, teknisten laitteiden, lääketieteellisten työkalujen, kytkimien, sähkölaitteiden ja melkein mihin tahansa merkitsemiseen.

Työstäminen

Täydellinen melkein kaikille työstettäville osille. Olipa kyseessä metalliset, maalatut tai pinnoitetut autonosat, ilmailukomponentit tai työkalut.

Lahjatavarat

Vie personointi uudelle tasolle. Kaiverra helposti pokaaleihin, mitaleihin, avaimenperiin, lompakoihin, avaimiin, lasinalusiin, kyniin ja melkein mihin tahansa.

 Visualisointi

nMeta 360 näkymä nMeta-työpöytälaserkaiverruskone on paljon kompaktimpi kuin useimmat muut markkinoiden vaihtoehdot.

Se sopii hyvin vaikka pöydällesi tai työpenkille tarjoten samalla toiminnallisuutta ja luotettavuutta, jota löytyy vain huippuluokan teollisista lasereista.

Vain 45 kg painava ja tukeva runko, nMeta soveltuu hyvin kannettavaan käyttöön työpajaolosuhteisiin.

Kestävä Laite teolliseen käyttöön

Suunniteltu ja rakennettu kestämään vaativia olosuhteita ja suunniteltu pitkäkestoiseen käyttöön. CE, RoHSII, ISO9001 ja FDA määräysten mukainen.

Vaativiin olosuhteisiin

NMeta hyödyntää SIemens PLC elektroniikkaa ja pystyy operoimaan vaihtelevilla lämpötiloilla, kosteuksilla, ja pölypitoisuuksilla, ja on näin monipuolisempi kuin suurin osa muista vastaavista järjestelmistä.

Kiinteä alusta

nMeta kestää kolhuja, naarmuja ja erittäin kovaa käyttöä, ja pystyy toimimnaan pitkiä jaksoja. Rakennettu sotilaskäyttöön luokitellusta alumiinista, lujatekoinen ja kestää jopa pienen kuorma-auton painon. 

Huippukestävä

Laser on luotu pitkää käyttöikää silmällä pitäen, ja pystyy saavuttamaan 100 000 tuntia MTBF:ää (keskimääräinen aika ennen vikaantumista), ovi on suunniteltu kestämään 10 000 sykliä. Pitkä 3 vuoden takuu (mahdollista laajentaa 5 vuoteen tai jopa pidemmäksi).

Tyylikäs. Kompakti. Helppokäyttöinen

Laitteen saa asennusvalmiiksi muutamalla klikkauksella ja työ valmistuu sekunneissa.

Industry 4.0 Software

Laserkaiverrusohjelmistomme helpottaa koneiden käyttöä. Olipa kyseessä laserleikkaus, merkintä tai kaiverrus, se auttaa sinua koko prosessin läpi. Täydellisen 3D-tuen avulla voit tuoda ja merkitä 3D-tiedostoja, lähettää tiedostoja tavallisesta kuvankäsittelyohjelmastasi laserohjelmistoon tai määrittää edistyneempiä merkintätöitä nopeasti ja tehokkaasti. Laite asemoi kohteen helposti ja varmistaa erityisen tarkan laserleikkauksen, laserkaiverrus- ja lasermerkintätuloksen.

20W Kuitulaser

Saatavana 20 W MOPA- tai Q-Switched Kuitu -laserilla, nMeta pystyy tekemään lyhyitä töitä useimmissa kaiverrustehtävissä, olipa tarpeen merkitä koruja tai uusia tuotevalikoimaa.

Ohjelmoitava Z-akseli

Ohjelmoitava Z-akseli mahdollistaa nopean ja yksinkertaisen työn asemoinnin. Voit merkitä esineitä useilla korkeuksilla (enintään 200 mm) yhdellä merkintä- tai kaiverrustyöllä. 180° työskentelyalue Helppo asentaa ja sijoittaa osia täydellä 180° laajuudella.

Pneumaattinen ovi

Laite on turvallinen käyttää nMeta on luokkaa 2 ja lukitsee työsi turvallisesti pois merkintäprosessin ajaksi.

Pikakohdistustaulukko

Tarkka leikkaus, 250 mm x 250 mm:n alumiinisessa kytkentälevyssä on 11 x 11 M5 x 10 mm:n reikäinen ristikko nopeaa ohjaimien ja tarvikkeiden kohdistusta varten.

Vaihdettavat linssit

Vaihdettavien F-theta-linssien valikoima mahdollistaa polttovälien, työalueiden ja polttopistekokojen vaihtelut.

 

Tekniset ominaisuudet

Suunniteltu, koottu, konfiguroitu ja testattu Isossa-Britanniassa. CE-, RoHSII-, ISO9001- ja FDA-määräysten mukainen ja TUV-laatuviranomaisen testaama laite. nMeta on erittäin pienikokoinen, toiminnallinen ja kestävä pöytälaserkaiverruskone. Koneissa käytetään korkealaatuisia komponentteja ja mallin suunnitteluun on panostettu valtavasti aikaa, mikä on todistettu erinomaisina saavutettuina testituloksina kenttäolosuhteissa. Tällä hintatasolla nMeta on yksi kilpailukykyisimpiä laserkaiverruskoneita, mitä markkinoilta on saatavilla.

LaserlähdeMOPA tai Q-switched 20 w
Esineen koko (max.)

Max part size (linssi: SL-1064-112)
Max-korkeus 105 mm. Työskentelyalue 112 mm, Pyörityslaitteella -esineen halkaisija - 60mm
Tai
Max part size (linssi: SL-1064-70) 
Max-korkeus 180 mm. Työskentelyalue 70 mm, pyörityslaitteella -esineen halkaisija - 150mm 

Mitat (WDH)395 x 735 x 595mm (790mm jos ovi auki)
OhjelmistoLotus Mark v3.0
Ohjelmoitava Z-akseli, Quick-slot, PLC elektroniikkaKaikki vakiona
Laser Window (WH)130 x 270 mm
TurvallisuusluokitusLuokka 2 laserkaiverruskone
Paino45 kg
tech

Hinnat ALV 0 %

tech
AAA-luokitus3MRolandEpsonEpilogEpilog Näytä profiili Lamtekno Oy kohteessa Ariba Discovery