Meta-C laserkaiverruskone

Etusivu > LAITTEET > Laserkoneet > Lotus laser > Lotus kuitulaserit

Meta-C laserkaiverruskone
Tuotekoodi
LMT23727
Toimituskulut
Meta Laser kuitukaiverruskone

Meta-C – kuitulaserkaiverruskone

Vuonna 2012 lanseerattu Meta-C Fiber -laserkaiverruskone on luotettava, kestävä ja toimintavarma, kestää vuosikymmenien käyttöä ja tukee uusimpia merkintäohjelmistoja ja -lisävarusteita.

Ideaali valinta kaivertamiseen ja merkitsemään monenlaisia materiaaleja, Järjestelmää käytetään tyypillisesti teollisuudessa, jalokivikaupoissa, työstämiseen, personointiin jne.

Tehovaihtoehdot (MOPA): 20w, 30w, 50w, 60w, 70w, 80w

Linssit: 1.5", 2", 4"

Työtila: 70mm-300mm

Takuu: 3 vuotta (laajennettavissa 5 vuoteen)

 

Meta-C UV laserkone

UV Laserkoneet ovat lyömättömiä kun kyseessä on merkitseminen, niillä voidaan operoida melkein mihin tahansa materiaaliin.

Tehovaihtoehdot: 3w, 5w, 10w

Linssit: 1.5", 2", 4"

Työtila: 70 mm-300mm

Takuu: 3 vuotta (laajennettavissa 5 vuoteen)

Meta-C CO2

Galvanometreihin perustuvat CO2 järjestelmät ovat hyvin erilaisia verrattuna "plotteri" tyyppisiin järjestelmiin, joita näkee kaikkialla, eikä niitä tule sekoittaa keskenään.

Erinomainen valinta leikkaukseen ja kaivertamiseen monenlaisille materiaaleille, CO2 laserit ovat ideaaleja puulle, akryylille, korteille, kankaille, muoville jne.

Tehovaihvoehdot: 30w, 50w, 75w

Linssit: 1.5", 2", 4"

Takuu: 2 vuotta (laajennettavissa 3 vuoteen)

kpl


Meta-C laserit on suunniteltu, koottu, konfiguroitu ja testattu Isossa-Britanniassa. Koneet ovat ISO9001 (2015), CE ja RoHSII määräysten mukaisia, ja odottaa TUV laatuviranomaisen testauksen jälkeistä sertifiointia. Meta-C on yksi kehittyneimpiä ja toiminnallisimpia lasermerkitsemiseen soveltuvista ratkaisuista markkinoilla.

Saatavana erittäin laajan spektrin laseraallonpituuksilla, lähtötehoilla, vaihtelevilla sädeominaisuuksilla ja täynnä suorituskykyä parantavia ominaisuuksia. Meta-C on  laserkaiverrus-, merkintä- ja -leikkaustyöratkaisuiden lippulaivatuote. Meta-C on koneen voimanpesä, joka tarjoaa loistavan suorituskyvyn ja toiminnallisuuden. Se on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka tavoittelevat äärimmäistä suorituskykyä ja luotettavuutta maksimoidakseen tuotannon määrän ja laadun.

Meta-C:ssä on myös vertaansa vailla oleva liitettävyys ulkoisiin laitteisiin, kuten robotteihin ja muihin automaattisiin käsittelylaitteisiin. Meta-C:tä voidaan käyttää kuljetinhihnan tai pyörivän laitteen kanssa tehostaakseen entisestään kaiverrus- ja merkintäprosessia.

Tärkeimmät ominaisuudet tuotannon tehostamiseen

Meta-C on ominaisuuksiltaan yksi kehittyneimmistä lasermerkintä- ja laserkaiverruskoneista omassa luokassaan, ja se voidaan konfiguroida 1 µm:n Q-kytketyllä laserilla, 1064 nm MOPA Fiber laserilla, 10,6 µm CO2 laserilla tai jopa 355 nm UV-laserlähteellä. Meta-C tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun, luotettavuuden ja toiminnallisuuden.

Industry 4.0 Software

Laserkaiverrusohjelmistomme helpottaa koneiden käyttöä. Olipa kyseessä laserleikkaus, merkintä tai kaiverrus, se auttaa sinua koko prosessin läpi. Täydellisen 3D-tuen avulla voit tuoda ja merkitä 3D-tiedostoja, lähettää tiedostoja tavallisesta kuvankäsittelyohjelmastasi laserohjelmistoon tai määrittää edistyneempiä merkintätöitä nopeasti ja tehokkaasti. Laite asemoi kohteen helposti ja varmistaa erityisen tarkan laserleikkauksen, laserkaiverrus- ja lasermerkintätuloksen.

Helppokäyttöinen T-urapöytä

Pakettiin sisältyy tarkasti leikattu alumiininen T-ura-linjaustyöpöytä, jonka avulla voit lyhentää asennusaikaa useista minuuteista muutamiin sekunteihin.

Vankka rakenne ja pidennetty takuu

Meta-C on valmistettu korkealaatuisista komponenteista, jotka on koteloitu erittäin lujatekoiseen alumiinirunkoon, ja se kestää pienen kuorma-auton painon. Kone on niin luotettava käyttää, että sille on myönnetty markkinoiden pisin takuuaika.

Ohjelmoitava Z-akseli

Ohjelmoitava Z-akselimme mahdollistaa poikkeuksellisen nopean työn asennuksen ja palauttamisen sekä mahdollisuuden merkitä kappaleita useilla korkeuksilla yhdellä merkintä- tai kaiverrusyrityksellä.

Pneumaattinen pääsy

Meta-C Laser Workstation sisältää turvallisuustestatun, pneumaattisesti toimivan käyttöpaneelin. Mahdollistaa nopean kädet vapaana-merkinnän, minimaalisella melulla ja vähäisellä kulumisella.

Vaihdettavat linssit

Kaikkiin merkintälasereihin on saatavilla useita erilaisia linssejä, joten järjestelmä pystyy tarjoamaan erilaisia polttovälejä, skannausalueita ja polttopistekokoja.

 

Meta-C lisäoptiot:

Pyörivä laitte

Merkitse tai kaiverra sormusten kehän ympärille, pulloihin, osiin jne.

Syöttökuljetin

Käytä syöttökuljetusjärjestelmää automaattiseen merkintään sinun tuotantoprosessissa

Cobot

Integroi järjestelmääsi yhteistyörobotti suorittamaan erilaisia tehtäviä

 

 

Laatu edellä

Meta-C on suunniteltu, koottu, konfiguroitu ja testattu Isossa-Britanniassa ISO9001 (2015), CE- ja RoHSII-määräysten mukaisesti ja odottaa sertifiointia TUV-laatuviranomaisen testauksen jälkeen. Se on yksi kehittyneimmistä ja toiminnallisimmista lasermerkintäratkaisuista tällä hetkellä markkinoilla.

LaserlähdeMOPA 1064 nm Kuitu 20w/30w/50w/60w/70w/80w
Työskentelyalue70mm-300mm riippuen laserlähteestä
Kappaleen koko, linssi: SL-2064-112 (max.)

Korkeus: 397 mm. työskentelyalue 112 mm

Pyörityslaitteen kanssa: halkaisija 250 mm

Kappaleen koko, linssi SL-1064-174 (max.)

Korkeus: 273 mm. Työskentelyalue 174mm

Pyörityslaitteen kanssa: halkaisija 239mm

Kappaleen koko, linssi SL-1064-220 (max.)

Korkeus: 186mm. Työskentelyalue 220mm

Pyörityslaitteen kanssa: halkaisija 64mm

Mitat (WDH)790 x 1160 x 1030mm
OhjelmistoLotus Markj v3.0
UK takuu3 vuotta (laajennettavissa 5 vuoteen)
Ohjelmoitava z-akseli, T-slot, ulkoinen käynnistys, Siemens PLC elektroniikkakaikki vakiona
Pyörivä akseli, syöttökuljetin ja cobottiOptioina

 

 

tech
tech
AAA-luokitus3MRolandEpsonEpilogEpilog Näytä profiili Lamtekno Oy kohteessa Ariba Discovery