Epson SC-V1000 - UV tulostin

Etusivu > TULOSTUS > UV-tulostimet

Epson SC-V1000 - UV tulostin
Valmistaja
Toimituskulut
7 600,00 €
ALV 0,00 %
kpl

Toimitukset 1.8.2024 alkaen

Epson on julkistanut perustason A4-koon UV-tasotulostimen, joka on suunnattu pienille mainostuoteyrityksille. SureColor V1000 on pienikokoinen ja edullinen, ja sillä voi tulostaa lähes kaikille koville pinnoille, joten se on ihanteellinen ratkaisu mainostuotteiden ja personoitujen tuotteiden luomiseen. Se sopii esimerkiksi valokuvaliikkeille, pientuotteiden valmistajille, painotuotteiden verkkokauppiaille ja monenlaisille nähtävyyksille, kuten huvipuistoille.

SC-V1000 perustuu Epsonin palkittuun SureColor-tekniikkaan, ja sillä voi tulostaa suoraan monenlaisille materiaaleille, joiden paksuus on korkeintaan 70 mm. Tällaisia materiaaleja ovat esimerkiksi akryyli, polykarbonaatti, PVC, alumiini, metalli, polyesteri, vaahtomuovi, styreeni, puu ja kivi. Tulostimessa on integroitu mustepakkausjärjestelmä, johon sisältyy kuusi väriä: syaani, magenta, keltainen, musta, valkoinen ja lakka. Tulostin tuottaa erittäin tarkkoja ja yksityiskohtaisia kuvia, joita on helppo kustomoida. Pienen kokonsa (699 × 699 mm) ansiosta laite mahtuu kätevästi työtasolle, eikä sen taakse tarvitse jättää tilaa, joten sen voi sijoittaa myös nurkkaan tai seinää vasten.

SC-V1000 on suunniteltu pienille yrityksille, ja sen käyttö ja huolto on erittäin helppoa. Siinä on automaattinen puhdistusjärjestelmä, joka aktivoidaan helppokäyttöisen kosketusnäytön kautta. Epsonin innovatiivisten mustepakkausten ansiosta musteiden vaihtaminen on helppoa. Laitteessa on myös vakiona integroitu ilmansuodatus- ja hajunpoistojärjestelmä. USB- ja Wi-Fi-yhteyttä tukevassa laitteessa on Epson Edge Print RIP -ohjelmisto ja mahdollisuus muodostaa yhteys Epson PORT -palveluun. Tulostimella on kolmen vuoden takuu.

 

tech

Hinnat ALV 0 %

tech
AAA-luokitus3MRolandEpsonEpilogEpilog