Mukitulostuksen starttipaketti

Etusivu > STARTTIPAKETIT

Mukitulostuksen starttipaketti
Tuotekoodi
STARTMUK
Toimituskulut alk.
1 099,00 €
ALV 0,00 %
kpl

Sisältää kaiken, mitä tarvitset laadukkaaseen mukitulostukseen edulliseen pakettihintaan.


Epson SC-F100 A4

Sublimaatio­tulostin

Lue lisää

SCHULZE Mug 1

Mukiprässi sublimaatiotulosteen siirtoon.

Lue lisää

Sublimaatiopaperi

100 kpl A4 arkkia

Lue lisää

Muki

36 kpl sublimaatiotulostukseen tarkoitettuja mukeja

Lue lisää

Lämmönkestävä teippi

10mm x 60m teippi kestää kuumuutta ja sopii lämpösiirtokalvojen asemointiin.

Lue lisää

Saat kaiken mitä tarvitset uuden aloittamiseen. Edullisesti.

Siirry tilaamaan

Mukien tulostus sublimaatiotulostimella ja mukiprässillä on suosittu menetelmä, jota käytetään korkealaatuisten ja kestävien kuvatulosteiden luomiseen mukeihin. Tässä on vaiheet tämän prosessin suorittamiseksi:

  1. Suunnittelu: Valitse ensin sopiva kuva tai suunnittele oma grafiikka tietokoneella. Varmista, että kuva on laadukas ja sopivan kokoinen mukia varten.

  2. Sublimaatiotulostimen valmistelu: Sublimaatiotulostimen käyttäminen vaatii erityisiä sublimaatiomusteita ja -papereita. Varmista, että tulostimessa on sublimaatiomusteet ja että sublimaatiopaperi on ladattu oikein tulostimeen.

  3. Tulostus: Tulosta kuva sublimaatiopaperille sublimaatiotulostimella. Varmista, että tulostettava kuva on oikeassa koossa ja peilikuvana mukia varten. 

  4.  Mukin valmistelu: Valmistele mukit tulostusta varten. Puhdista mukit huolellisesti ja varmista, että ne ovat täysin kuivia ennen tulostamista. Sublimaatiotuloste tarttuu parhaiten valkoisiin tai vaaleisiin mukeihin, joten varmista, että valitsemasi mukit sopivat sublimaatiotulostukseen. 

  5. Sublimaatiopaperin kiinnitys mukkiin: Kiinnitä tulostettu sublimaatiopaperi mukin pintaan lämpöä kestävällä teipillä.  Varmista, että paperi on tasaisesti ja tiiviisti kiinni mukin pinnassa.

  6. Mukiprässin valmistelu: Esilämmitä mukiprässi oikeaan lämpötilaan ja varmista, että prässin paine on asianmukaisesti säädetty.

  7. Prässääminen: Aseta mukiprässiin varovasti valmisteltu muki sublimaatiopaperilla ja paina se prässillä. Noudata prässin valmistajan antamia ohjeita lämpötilan ja prässäysajan suhteen.

  8. Jäähdytys: Kun prässäys on valmis, poista muki prässistä ja anna sen jäähtyä. Älä poista sublimaatiopaperia ennen kuin muki on täysin jäähtynyt.

  9. Viimeistely: Kun muki on jäähtynyt, poista sublimaatiopaperi varovasti. Sinulle jää värikylläinen ja kestävä kuva mukin pinnalla.

  10. Tarkistus ja viimeistely: Tarkista lopputulos ja varmista, että kuva on kiinnittynyt mukin pintaan tasaisesti ja kestävästi. Tarvittaessa voit käyttää suojaavaa kirkaslakkaa tai vastaavaa viimeistelyä lisäämään kuvan kestävyyttä.

Näitä vaiheita noudattamalla voit tulostaa korkealaatuisia ja kestäviä kuvia mukeihin sublimaatiotulostimella ja mukiprässillä. Muista aina noudattaa laitteen valmistajan antamia ohjeita ja varotoimia turvallisen ja onnistuneen tulostusprosessin varmistamiseksi.

tech

Hinnat ALV 0 %

tech
AAA-luokitus3MRolandEpsonEpilogEpilog