• Uusin Rolandin CMYK leikkaava suurkuvatulostin kolmessa koossa
 • Uusi mullistava yliteippaussarja
 • UV-tulostimella tulostat suoraan kappaleiden pintaan.
 • Epilog laser FusionPro 32 ja 48. Huippunopea UUTUUS kameroilla. Monipuoliseen merkintään ja leikkaukseen - High speed laser with camera. Made in USA
 • SureColor SC-F2100 tarjoaa täydellisen DTG-paketin t-paitojen ja muiden tekstiilituotteiden tulostamiseen
 • UUSI pöytämallinen Roland DE-3 kaiverruskone laserpaikannuksella
 • Supersuosittu tarraleikkurimme lyömättömään hintaan. Tutustu!
 • If you would like to have the best heatpress…then you have found the right place!
 • Uusi Roland VG2-640 on leikkaava suurkuvatulostin joko oranssin tai valkoisen lisävärillä.

Epson SureColor SC-F2100 UUSI DTG Tulostin

Etusivu > LAITTEET > T-paitatulostimet

Epson SureColor SC-F2100 UUSI DTG Tulostin
Epson SureColor SC-F2100 UUSI DTG Tulostin
Epson SureColor SC-F2100 UUSI DTG Tulostin
Epson SureColor SC-F2100 UUSI DTG Tulostin
Epson SureColor SC-F2100 UUSI DTG Tulostin
Epson SureColor SC-F2100 UUSI DTG Tulostin
Valmistaja
Tuotekoodi
SC-F2100
Toimitusaika alk.
14 pv
Toimituskulut alk.
+1 020,00 €
+510,00 €
+270,00 €
Aluslevy Polo Platen, C12C933961
+380,00 €
+380,00 €
+1 950,00 €
+2 250,00 €
+3 600,00 €
+6 675,00 €
12 990,00 €
ALV 0,00 %
kpl

Epson on julkistanut uuden tulostimen, jolla voi tulostaa laadukkaita värikuvia suoraan kankaisiin, esimerkiksi T-paitoihin, collegepuseroihin, poolopaitoihin ja kangaskasseihin. SureColor SC-F2100 korvaa edeltävän SC-F2000-mallin. Uutuudessa on koko joukko parannuksia ja uusia ominaisuuksia. Nopeus ja luotettavuus ovat parantuneet, ja investoinnin kokonaiskustannukset ovat aiempaa pienemmät. Lisäksi käyttäjät voivat luoda Epsonin Garment Creator -ohjelmistolla omia tulostusmallejaan.

SC-F2100 on tarkoitettu pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat lisätä tekstiilitulostuksen palveluvalikoimaansa. Käyttäjiä voivat olla esimerkiksi kuvallisten t-paitojen valmistajat, t-paitojen jälleenmyyjät, eri kokoiset painotalot sekä yritykset, jotka haluavat itse brändätä työvaatteensa tai mainoslahjansa.

Uusi tekstiilitulostin (DTG-tulostin) on Epson-kokonaisratkaisu, joka sisältää tulostimen, tulostuspään, musteen, ohjelmiston ja takuun. Näin käyttäjät voivat luottaa siihen, että kaikki osat on suunniteltu toimimaan optimaalisesti yhdessä ja myös testattu kattavasti. Tulostin on edeltäjänsä nopeampi. Siihen on lisätty nopeita tulostustiloja, ja laitteen musteenkiertoa on parannettu niin, että käynnistyminen on entistä nopeampaa. Edelleen kehitetty tulostustekniikka taas tuottaa selkeämmät kuvat ja kykenee laajempaan värintoistoalueeseen kuin edeltäjämalli.

Epson Europen tuotepäällikkö Neil Greenhalgh toteaa: ”Ensimmäinen DTG-tulostimemme on ollut suuri menestys, joten sen seuraajan kehittäminen tiedettiin haastavaksi tehtäväksi. SC-F2100-mallia on kuitenkin onnistuttu parantamaan kaikilla osa-alueilla. Laite on edeltäjäänsä nopeampi ja monikäyttöisempi. Myös sen tulosteet ovat laadukkaampia. Ohjelmiston avulla käyttäjät voivat lisäksi luoda helposti omia, yksilöllisiä tulostusmallejaan. Kaiken huipuksi huolto sujuu aiempaa helpommin ja nopeammin. Lisäksi investoinnin kokonaiskustannukset (TCO) ovat entistä pienemmät.”

Epsonin monipuolisen Garment Creator -apuohjelman saa SC-F2100-tulostimen mukana maksutta. Sen avulla voi lisätä tekstiä ja useita kuvia sekä luoda käyttäjäkohtaisia kuvansäädön esiasetuksia. Ohjelma tukee myös hot folder -työnkulkua ja CMYK-kuvia.

SC-F2100:ssa on erillistä puhdistuskasettia hyödyntävä automaattinen huoltotila, joka vähentää määräaikaishuollon tarvetta merkittävästi. Pölynpoistaja puolestaan estää nukkaa ja pölyä pääsemästä tulostuspäähän. Tulostimessa on tarvittaessa käytettävät tekstiilitason tarrain ja tason tarraintyökalu, joiden avulla kangas on helppo asettaa paikalleen.

1. ECO PASSPORT by OEKO-TEX® -sertifiointijärjestelmän perusteella tekstiilikemikaalien toimittajat voivat osoittaa, että tuotetta voi käyttää kestävässä tekstiilituotannossa. Epson UltraChrome DG -musteella ja esikäsittelyllä on Eco Passport -sertifiointi. Kyseessä on tekstiiliteollisuuden kansainvälinen turvallisuusnormi. Sertifiointi varmistaa, että tuote on turvallinen aikuisille ja lapsille, myös vauvaikäisille.Tärkeimmät ominaisuudet:

 • PrecisionCore TFP -tulostuspää

 • Viiden värin UltraChrome DG -musteet (CMYKW) toimitetaan 600 ml:n patruunoissa.

 • Automaattinen huolto kokoonpanoon kuuluvan erillisen puhdistuskasetin avulla

 • Parannettu musteenkierto: nopeampi käynnistyminen

 • Lisätyt nopeat tulostustilat

 • Valkoisen ja värillisen tulostuksen kaksoislyöntitila

 • Uudistetun Garment Creator -ohjelmiston avulla voi lisätä tekstiä ja useita kuvia, luoda käyttäjäkohtaisia kuvansäädön esiasetuksia sekä hyödyntää hot folder -työnkulkua ja CMYK-kuvia.

 • Kehitetty tulostustekniikka: entistä selkeämmät kuvat ja laajempi värintoistoalue

 • Tekstiilitason tarrain voidaan kiinnittää tasoon, jos kankaan paikallaan pysymiseen kaivataan lisävarmistusta.

 • Välikkeet tason raon tarkkaa säätöä varten

 • Varoitussummeri ilmoittaa virheistä, vaikka käyttäjät eivät olisi laitteen äärellä.

 • Pölynpoistaja estää nukkaa ja pölyä pääsemästä tulostuspäähän.

 • Valkoisen ja värillisen tulostuksen kaksoislyöntitila

 • Parannettu ohjauspaneeli: lisätoimintoja ja aiempaa laajempi tietojen näyttö

 • Tason tarraintyökalu varmistaa tasolla olevan kankaan sileyden ennen tulostusta.

 • Kankaan enimmäispaksuus: 25 mm

 • Tila määritettävissä: valkoinen muste, värilliset musteet tai molemmat

 • OEKO-TEX®¹ ECO PASSPORT -sertifiointi

 • Yhden vuoden takuu, saatavana takuunlaajennus

Toimitus sisältää:

- Epson SureColor SC-F2100 T-paitatulostin
- Garment Creator -ohjelmiston
- Musteet
- Aluslevyn 356x406mm (Max työala 40x50 cm)
- Oeko-Tex Standard certification hyväksyntä
- Takuu 12 kk (Optiona takuuta voi pidentää jopa 36 kuukauteen)

T-paitojen verkkokaupat, t-paitojen painajat ja hyötyvät SC-F2100-mallin tuottamasta halkeilemattomasta tulostusjäljestä, joka on pehmeä ihoa vasten.

Paketin mukana toimitetaan Epsonin Garment Creator ‑ohjelmisto, jonka sisältämän kustannuslaskentatoiminnon avulla voit arvioida tulostuskustannukset laskemalla kuhunkin tulostustyöhön käytettävän musteen määrän ja kustannuksen. Tästä voi olla hyötyä esimerkiksi veron osuutta tai alennuksia määritettäessä. Tämän suunnitteluohjelmiston avulla suunnittelijat voivat vapauttaa luovuutensa ja tuottaa upeita räätälöityjä kuvia helposti jopa 25 mm:n paksuun t-paitaan, lippalakkiin tai laukkuun.

Epson Europen tuotepäällikkö Neil Greenhalgh kertoo: "Tämä on alalla ensimmäinen järjestelmä, jossa sama yritys on suunnitellut ja valmistanut niin tulostuspään, musteen kuin rungonkin. Laitteet ja muste on suunniteltu toimimaan yhdessä, ja käyttäjät hyötyvät Epsonin tunnetusta luotettavuudesta ja laadukkaasta tulostusjäljestä."

"Asiakkaat voivat luottaa Epsonin pitkäaikaiseen kokemukseen ja tulostusosaamiseen, jonka tuloksena on paitsi tuottava, mutta myös ympäristöystävällinen, tehokas ja pienet käyttökustannukset tarjoava laite."

Epsonin kestävällä TFP-tulostuspäällä varustettu SC-F2100 pystyy tulostamaan yhden valkoisen t-paidan jopa 27 sekunnissa kaksiväritilassa ja tumman t-paidan 87 sekunnissa valkoista ja värillistä mustetta käytettäessä tulostuslaadun pysyessä hyvänä. 8 tunnin työpäivän kuluessa saadaan tulostustavasta riippuen tehtyä 80-192 kpl t-paitoja jossa A4 kokoinen kuva. Täysikokoisen A4 kuvan hinta on valkoiselle paidalle noin 1 euro. Sama mustalle paidalle jossa käytetään valkoista mustetta koko tulostusalueen pohjalla on 2-2,5 euroa

Epsonin UltraChrome DG ‑mustetta (saatavana 250 tai 600 ml:n patruunoissa) käyttävä SureColor SC-F2100 tuottaa erittäin hyvät tulokset tummalle kankaalle, koska sen valkoinen muste on kestävää. Valkoista mustetta kierrätetään järjestelmässä tukkeutumisen estämiseksi, mikä lisää tuottavuutta ja auttaa pysymään aikataulussa.

SC-F2100 tarjoaa jopa 1 400 x 1 440 dpi:n tarkkuuden pisteiden muodolle ja paikalle, ja sen laaja värintoisto tuottaa elävät värit, terävät reunat ja tasaiset häivytykset.

Vaikka Epsonin UltraChrome DG ‑muste luo pysyvän visuaalisen vaikutuksen, se on hellävarainen ihmisille ja ympäristölle. Ympäristöystävälliselle musteelle on myönnetty Oeko-Tex® Standard 100[1]‑osasertifikaatti. Tämä tarkoittaa, että se ei sisällä haitallisia aineita.

Printing Method:PrecisionCore™ TFP print head
Ink Technology:Ultrachrome® DG
Colours:Magenta, Yellow, Cyan, Black
Ink Tank Capacity:250 ml
Minimum Droplet Size:21 pl
Nozzle Configuration:720 Nozzles Black, 720 Nozzles per Color
Print Area:Large Platen (406x508mm), Medium Platen (356x406mm), Small Platen (254x305mm), Sleeve Platen (101 x 101mm)
Compatible Substrate Thickness:Up to 25 mm
Duplex:No
Energy Use:52 Watt, 20 Watt (economy), 10 Watt (standby), 0.5 Watt (Power off)
Supply Voltage:AC 100 V - 240 V,50 Hz - 60 Hz
Product Dimensions/Weight:1,207‎ x 1,595 x 490 mm/80kg
Sound Power/Noise Level:Operation: 5.7 dB/Operation: 41 dB
What's in the Box:Driver and utilities (CD), Individual Ink Cartridges, Installation/safety manual, Main unit, Medium platen, Power cable, Setup guide, User manual, Warranty Documents, Waste ink bottle
Memory:Printer: 512 MB, Network: 128 MB
Recommended Substrates:cotton 100%, up to cotton and blend 50%
Maintenance System:White ink circulation system, Automatic wet fabric wiper system
Gap Detection System:LED gap sensor
Features:Direct print from USB
Compatible Operating Systems:Mac OS 10.7.x, Mac OS 10.8.x, Mac OS X 10.6.8, Microsoft Windows Vista (32/64 bit), Windows 7, Windows 7 x64, Windows 8 (32/64 bit), Windows Vista x64, Windows XP, Windows XP x64
Warranty:12 months On site service
Interfaces:10 Base-T, USB 2.0 Type B (2x)
Printing Resolution:1440 x 1440 dpi
LCD Screen:Type: Color, Diagonal: 6.3 cm

Tekniset tiedot

Tuoteominaisuuksia ja teknisiä tietoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.

SKU: C11CF82301A0
 • Tekniikka

  Tulostustapa
   
  PrecisionCore™ TFP-tulostuspää
  Mustetekniikka
   
  Ultrachrome® DG
 • Tulostus

  Värit
   
  Musta, Syaani, Keltainen, Magenta, Valkoinen
  Mustesäiliön kapasiteetti
   
  600 ml
  Minimi pisarakoko
   
  21 pl
  Suuttimien konfigurointi
   
  720 Suuttimet musta, 720 Suuttimet per väri
 • Paperin/tulostusmateriaalin käsittely

  Kaksipuolinen
   
  Ei
 • Yleistä tietoa

  Energiankulutus
   
  52 Wattia, 20 Wattia (säästötila), 10 Wattia (Valmiustilassa), 0,5 Wattia (sammuta)
  Syöttöjännite
   
  AC 100 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz
  Mitat
   
  1.207‎ x 1.595 x 840 mm (Leveys x Syvyys x Korkeus)
  Paino
   
  80 kg
  Ääniteho
   
  Käyttö: 5,7 B (A)
  Melutaso
   
  Käyttö: 41 dB (A)
  Toimituksen sisältö
   
  CD-käyttöopas, Päälaite
 • Lisätoiminnot

  Muisti
   
  Tulostin: 512 MB, Verkko: 128 MB
 • Muu

  Yhteensopivat käyttöjärjestelmät
   
  Mac OS 10.6+, Mac OS 10.8.x, Microsoft Windows Vista (32/-64-bittinen), Microsoft Windows XP (Home Edition / Prof / Prof X64 / Vista), Windows 7, Windows 7 x64, Windows 8, Windows 8 (32-/64-bittinen)
  Takuu
   
  12 Kuukautta Huolto paikan päällä
  Liitännät
   
  USB 2.0 tyyppi A (2x), 10 Base-T
 • Tulostus

  Tulostustarkkuus
   
  1.440 x 1.440 DPI
 • LCD ja muistikortit

  LCD-näyttö
   
  Tyyppi: Väri, Helppokäyttöinen kosketusnäppäimistö, Diagonaali: 6,5 cm
tech
tech

AAA-luokitus

3M

Roland

Epson

Epilog

Epilog