• If you would like to have the best heatpress…then you have found the right place!
  • UV-tulostimella tulostat suoraan kappaleiden pintaan.
  • Kun haluat parhaan. Monipuoliseen merkintään ja leikkaukseen - Epilog Laser. Made in USA
  • UV-hybridtulostimella tulostat suoraan tasolle tai rullalle
  • Rolandin uusin 4-väritulostin mallisto ammattilaisille
  • Supersuosittu tarraleikkurimme lyömättömään hintaan. Tutustu!
  • Tekstiilitulostamisen uusi aikakausi
  • Työpöydälle sopiva A4 koon kaiverruskone erinomaisella ohjelmalla. Vain 4700 €. Made in Japan

Epson SureColor SC-S70600 (10C)

Etusivu > LAITTEET > Suurkuvatulostimet > Suurkuvatulostimet, Epson > SureColor S-Sarja

Epson SureColor SC-S70600 (10C)
Tuotekoodi
SC-S70600(10C)
Toimituskulut alk.
19 295,00 €
ALV 0,00 %
kpl

Lue lisää Onyx RIP -ohjelmasta!

Epson SureColor SC-S70600 on Epsonin ensimmäinen 64-tuumainen (162,6 cm) tulostin, joka tukee samanaikaisesti valkoista mustetta ja metallimustetta. Tämän ominaisuuden ansiosta luovat painoammattilaiset, erikoiskylttien valmistajat ja esittelytulosteita tuottavat yritykset voivat nyt kätevästi laajentaa tuotevalikoimaansa.

Korkealuokkainen tulostuslaatu varmistetaan yhdistämällä Epsonin UltraChrome GSX -muste ja laadukas Micro Piezo TFP -tulostinpää, joka tuottaa selkeätä jälkeä, tarkkoja yksityiskohtia ja pehmeitä siirtymiä jopa 1 440 x 1 440 dpi:n tarkkuudella.

Perinteisten prosessivärien lisäksi GSX-mustesarja sisältää vaalean syaanin, vaalean magentan ja vaalean mustan musteen, joilla se muodostaa erittäin tasaiset väriliu'ut ja neutraalit harmaansävyt. GSX sisältää myös erikoisvärejä, joita ovat valkoinen, metallinhopea, oranssi ja oranssi plus.

Valkoinen, metallinen ja oranssi muste lisäävät suorituskykyä, monipuolisuutta ja tuotannon laajuutta niin yksinkertaisia kylttejä kuin tasokkaita näyteikkunoita ja sisustusesineitä tuotettaessa.

Ultrachrome GSX -musteiden kehittyneen kaavan ansiosta tulosteet ovat hyvin kestäviä: niiden valonkestävyys on jopa kolme vuotta ulkokäytössä ilman laminointia*.

Uutta vuonna 2015 – Oranssi plus -musteTämä Ultrachrome GSX -valikoiman uusin lisäys tehostaa kykyä tulostaa kirkkaita, intensiivisiä värejä ja tuo huomattavan parannukseen nykyiseen oranssiin musteeseemme.

Käyttäjät voivat kustannustehokkaasti tulostaa teräviä värejä, selkeitä valkoisia ja erityisiä metallitehosteita kalvoille, kankaalle, valokuvapaperille ja lukuisille suosituille julistemateriaaleille jopa 64 tuuman (162,6 cm) leveyteen asti. Tulosteet ovat valonkestäviä jopa kolme vuoden ajan ulkokäytössä ilman laminointia*.

Kahdeksaa väriä käytettäessä SC-S70600 tulostaa jopa 26,8m2 tunnissa (nopea tila) ja jopa 4,0m2 tunnissa metallimustetta käytettäessä.

Uuden rullan syöttäminen onnistuu yhdeltä henkilöltä takana sijaitsevan nostolaitteen avulla. Käyttäjät voivat säätää syöttöasetuksia tulostuksen aikana laadun optimoimiseksi ja seisokkien vähentämiseksi. Epsonin UltraChrome GSX -muste on hajutonta ja nikkelitöntä.

*Arvio perustuu Epsonin testistandardeihin: ISO18930 käytettäessä 100 %:n mustemäärää. Ei muodosta takuuta tai lupausta tulostettujen kuvien kestävyydestä. Todellinen kestävyys voi vaihdella huomattavasti alusmateriaalin, sovelluksen, musteen määrän ja käyttöympäristön mukaan. Arvio ei sisällä oranssilla, valkoisella tai metallinhopealla musteella tehtyjä tulosteita. Oranssit/valkoiset/metalliset musteet ovat huomattavasti vähemmän kestäviä ulkokäytössä. Riippumatta siitä, miten tuloste on esillä, Epson ei ole millään tavalla vastuussa haalistumisesta tai muusta muutoksesta tulosteessa.

Tulostustapa:MicroPiezo TFP-tulostuspää
Mustetekniikka: Ultrachrome® GSX
Värit: Valkoinen, Oranssi, Vaalea magenta, Magenta, Keltainen, Vaalea syaani, Syaani, Metallinhopea, Vaalea musta, Musta
Min. Pisarakoko: 4,2 pl
Suuttimien Konfigurointi: 720 Suuttimet musta, 720 Suuttimet per väri
Paperimuodot: 162,6 cm
Rullamateriaalien Tulostusmarginaalit: Tila 1: 5 mm (yläosa), 3 mm (oikea), 5 mm (alaosa), 3 mm (vasen)
Sopiva Paperin Paksuus: 0,1 - 1,0 mm
Sopiva Paperin Paino: 75g/m² tai painavampi
Kaksipuoleinen: Ei
Energiankulutus: 800 Wattia, 580 Wattia (säästötila), 12 Wattia (valmiustilassa)
Syöttöjännite: AC 100 V - 240 V,50 Hz - 60 Hz
Mitat/Paino: 2.620‎ x 1.259 x 1.311 mm/229 kg
Melutaso: Käytössä: 59 dB/Käytössä: 7,4 dB
Toimituksen Sisältö: Ajurit ja apuohjelmat (CD), Erilliset mustepatruunat, Asennus / Turvallisuuskäsikirja, Päälaite, Virtakaapeli, Kokoonpano-ohje, Käyttöohje, Takuuasiakirjat
Muisti: Tulostin: 512 MB, Verkko: 128 MB
Yhteensopivat Käyttöjärjestelmät: Mac OS 10.4+, Windows 7, Windows 7 x64, Windows Vista, Windows Vista x64, Windows XP, Windows XP x64
Liitännät: Ethernet-liitäntä (100 Base-TX / 10 Base-T), USB 2.0 tyyppi A, USB 2.0 tyyppi Mini-B
Tulostustarkkuus: 1.440 x 1.440 dpi
LC-näyttö: Tyyppi: väri, helppokäyttöinen kosketusnäyttö
Diagonaali: 6,3 cm
tech
tech

AAA-luokitus

3M

Roland

Epson

Epilog

Epilog