3M™ Marine 5200FC tiivistemassa, valkoinen, 295 ml, 1 kpl

Etusivu > TEOLLISUUSTEIPIT & LIIMAT > Tukkuerät 3M > Tiivisteliimat ja -massat laivateollisuuteen

3M™ Marine 5200FC tiivistemassa, valkoinen, 295 ml, 1 kpl
Tuotemerkki
Valmistaja
Tuotekoodi
7100082441
Saatavilla
Saatavilla 6 kpl
Toimituskulut alk.
19,96 €
ALV 0,00 %
kpl

3M™ Marine liima/tiivistemassa 5200FC on erittäin luja, ja se säilyttää lujuutensa niin vedenpinnan ylä- kuin alapuolella. Pysyy myös joustavana – mahdollistaa rakenteen elämisen. Kestää erittäin hyvin erilaisia sääolosuhteita ja suolavettä.

Vaimentaa iskun, tärinän, turpoamisen tai kutistumisen aiheuttamaa rasitusta. Lue millaisiin liimaus- ja tiivistystöihin tämä tuote soveltuu: lasikuitukansi lasikuiturunkoon, puu lasikuituun, hytinikkunat ja kansihelat, lasikuituperälautaan kiinnitetyt moottorit, alalistat, rungon saumat vedenpinnan ylä- ja alapuolella. Köli-runkoliitokset. Kannattimien ja laudoituksen välissä. Peräosan liitokset. Kansirakenteet jne. Helppo käyttää manuaalisen liimauslaitteen avulla. Ei painu tai valu pysty- ja vaakasaumoissa.

  • Erittäin suuri pitolujuus
  • Vesitiivis liitos
  • Sopii käytettäväksi vedenpinnan ylä- ja alapuolella
  • Vaimentaa iskun, tärinän, turpoamisen tai kutistumisen aiheuttamaa rasitusta. Lue millaisiin liimaus- ja tiivistystöihin tämä tuote soveltuu: lasikuitukansi lasikuiturunkoon, puu lasikuituun, hytinikkunat ja kansihelat, lasikuituperälautaan kiinnitetyt moottorit, alalistat, rungon saumat vedenpinnan ylä- ja alapuolella. Köli-runkoliitokset. Kannattimien ja laudoituksen välissä. Peräosan liitokset. Kansirakenteet jne. Helppo käyttää manuaalisen liimauslaitteen avulla. Ei painu tai valu pysty- ja vaakasaumoissa.
Täydellinen kovettumisaika

3 mm/24 hr

tech
tech
AAA-luokitus3MRolandEpsonEpilogEpilog Näytä profiili Lamtekno Oy kohteessa Ariba Discovery